Nie widzę związku. Gdyby nie krasnale ogrodowe nie było by "myśliciela"? Bezsęsu. Z resztą ja nic nie wysławiam, odniosłem się do jednego zdjęcia niczego nie proponując w zamian.
Wersja do druku
Nie widzę związku. Gdyby nie krasnale ogrodowe nie było by "myśliciela"? Bezsęsu. Z resztą ja nic nie wysławiam, odniosłem się do jednego zdjęcia niczego nie proponując w zamian.
powiem od siebie : dziwna to dyskusja.
Pank, trochę nie kumem Twojego rozumowania.
Przecież na logikę biorąc: to, czy coś będzie kiczowate czy nie zależy od wykonania...
Zdjęcie na torach może być dobre, podobnie jak zdjęcie całującej się pary młodej.
Jeżeli wystąpi koniunkcja pary, torów i starej walizki i zostanie to sfotografowane na poważnie, nie, nie uważam że to zdjęcie może być dobre, znaczy może być, ale tylko technicznie. Jest to moja prywatna opinia i nikt nie ma obowiązku się z nią zgadzać.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
W ogóle nie mam wolnego czasu, przez tą jałową dyskusję z 5 zdjęć do tyłu jestem, siedzę i obrabiam, ale też nie rozumiem jakie to ma znaczenie dla tego wątku.
Połowa postów od czasu krytyki sławetnego zdjęcia to złośliwości, aż dziwne że niektórzy mają w sezonie tyle czasu nie tylko na wyzłośliwianie się ale nawet na wyszukiwanie zdjęć w kaloszkach :)
Ja sie zgadzam - tory, walizka, fotograf - to jest kicz. Ale są młodzi ktorzy tego szukaja.
A ze ten kicz Cichy jak to Cichy wykonal dobrze technicznie to inna sprawa.
I uspokójta sie panowie:)
dobra, szukanie kaloszów to jeszcze nic.... ja już zdążyłem dzisiaj jednego na battla wyzwać ;-)
a do północy jeszcze daleko, hehe.
:mrgreen:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ale przecież na zdjęciu nie ma fotografa, fotograf robił to zdjecie.