No ja tez sie pewnie z moja setka pojawie jak bedzie jakis ludzki termin ;) Myst, Ty miales ostatnio fisha i 10-20? Bo jakos ich nie mialem okazji dluzej macac nigdy ;)
Wersja do druku
No ja tez sie pewnie z moja setka pojawie jak bedzie jakis ludzki termin ;) Myst, Ty miales ostatnio fisha i 10-20? Bo jakos ich nie mialem okazji dluzej macac nigdy ;)
no to jeden tamron Agnieszki i moja 100 2.8 juz jest.. jakby ktos chcial wyprobowac pierscienie posrednie Kenko z przeniesieniem automatyki to dajcie znac to wrzuce do torby
Bardzo proszę, chętnie podłączę je do 85.
Co do pierścieni to też z chęcią je podepnę na moment.
A termin proponuję w któryś weekend z soboty na niedzielę.
no to zapowiada się mocne obściskiwanie sprzętu:mrgreen: pozostaje jeszcze pytanie w którym miejscu i kiedy to nastąpi:?:
Witam wszystkich!
Niedawno rozpocząłem przygodę z fotografią, a że czuję ciągły głód fotografowania, bardzo chętnie wybrałbym się z Wami na jakiś nocno-poranny plenerek :)
A jeszcze gdyby to był przyszły weekend... :)
A jeszcze jak będzie możliwość pomacania 100 2,8 macro, które chciałbym w najbliższym czasie nabyć to już wogóle miodzio :)
No i wogóle miło byłoby Was poznać :)
Niedawno wybrałem się samotnie na taki spacerek poranny, ale jeszcze nie miałem UWA, teraz chciałbym go jakoś spożytkować :)
Poniżej kilka fotek z tego wypadu, mam nadzieję, że nie zaśmiecę wątku.
Cieszę się stary, że Ci się niektóre nasze kadry, aż tak spodobały, że aż zapragnąłeś się nimi zainspirować... ;)
Zapraszamy na plenerki!
Masz rację. Niektóre :D
Ale fakt, inspiracji póki co mi jeszcze brakuje, więc większość moich kadrów jest typowa i "oklepana" bądź podpatrzona. Mam nadzieję, że z czasem to się zmieni.