wysłałem ci na maila linki, które dostałem od jaropm'a - czyli instrukcje w .pdf
Wersja do druku
sprzedam sx10 is za 900 zł, jeśli ktoś zainteresowany proszę pisać (w zestawie torba, karta 4gb...)
Prosze panstwa, bylem juz zdecydowany na SX1, ale przeczytalem ew wczesniejszych postach ze ta aparaty (SX10,SX1) nie dzialaja na zwyklych dostepnych w handlu akumulatorach np. GP, Energizer....2500,2700 itp.
Ze dzialaja tylko na zwyklych alkalicznych AA lub dedykowanych Canon NB4-300), Czy to prawda? Jelsi to prawda to bylo by tragicznie , uzywac na zwyklych akalicznych AA:(
Pozdrawiam i czekam na potwierdzenie.
to prawda ze nie działają na energizer (sprawdzałem), ale ja mam świetne akumulatorki firmy Pentagram i wszystko super działa.
GP NiMH 2500 - działają
No to mam problem, ja niby posiadam GP 2700 ale nie ma pewnosci ze bedzie dzialalo tak?
Moze ktos uzywa GP i sie okresli?
Ale dlaczego nie dzialaja na Energizer, przeciez parametry sa takie same jak na GP, czy Pentagram.......
Witam.
Jestem tu nowy. Od kilku dni jestem posiadaczem SX1 i nie wiem skąd wychodzą takie wiadomości , że ten aparat nie działa na zwykłych akumulatorkach. Jest to nieprawda. Aparat jak najbardziej działa na wszelkiego rodzaju akumulatorach AA jak i na zwykłych bateriach typu AA.
SZYMURA dlaczego wprowadzasz ludzi w blad??????