Posiada ktoś instrukcje do 430EX ? :>
Wersja do druku
Posiada ktoś instrukcje do 430EX ? :>
kupiłem oryginalną instrukcje do lampy canon 580EX II bo w komplecie jej nie było, a w sieci były same bez obrazków:???:
zeskanowałem ją dodatkowo, więc jeśli są jacyś chętni to piszcie na priva to prześle na maila:-D
albo jeśli ktoś ma ochotę i możliwość upload-u to prześle
nie zmniejszałem skanów, więc zajmuje trochę miejsca (29,5MB)
osoby z wolnym łączem mogę mieć mały problem z pobraniem takiego maila:oops:
Pozdrawiam
HUBERTUS Dzieki masz u mnie browara:-D
trzymam za słowo deejay24h:-D
tak więc jak widać nie ma problemu z odtworzeniem skanu a zainteresowanie jest spore...
Jeśli ktoś jeszcze ma ochotę to piszcie
a jeśli ktoś ma ochotę wrzucić to na jakiegoś ftp-a by wszyscy chętni skorzystali to proszę bardzo, mogę zaraz wysłać
Skan moim zdaniem jest bardzo dobrej jakości ze wszystkimi obrazkami, schematami itp
Pozdrawiam
--------------------------------------------------------------------------------
Jestem w posiadaniu instrukcji lampy błyskowej Sigma EF 530 DG Super EO-ETTL II. Dla zainteresowanyh proszę pisać na maila: cichon.mariusz@interia.pl
--------------------------------------------------------------------------------
Znalazłem dziś przypadkiem link do aukcji:
http://www.allegro.pl/item742394495_...a_orginal.html
oraz po angielsku:
http://diplodocs.pl/annexe_430EX%202...EX%20II-_E.htm
Może to komuś pomoże.
Pozdrawiam.
Witam, linków odnoszących sie instrukcji do 580 EX II jest w poniższym poscie dość dużo, ale jestem wzrokowcem a nie doszukałem się polskiej instrukcji z obrazkami.
Jeśli ktoś ma takową to bedę wdzięczny za podesłanie na samarytaninxxx@wp.pl :-)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zapomniałem dodać że chodzi mi o instrukcje w naszym ojczystym języku:-)
Odpowiedź do wszystkich którzy zwracali się do mnie w sprawie instrukcji do 580 EX II
W związku z moim pobytem we Francji nie mając przy sobie skanu instrukcji nie mogłem do żadnej z proszących mnie osób odesłać powyższej instrukcji!
Za tydzień powinienem już nadrobić zaległości i wszystkie osoby proszące mnie na PM otrzymają skan instrukcji (proszę tylko nie gmail ponieważ załącznik nie dochodzi na tą pocztę!?)
Pozdrawiam
Hubert
Nie chce odpalać nowego wątku...
ale poszukuję manuala do lampy minolty model 4000 AF
stara ale dobra - musze ustawić w niej parę rzeczy i nie mam pojęcia jak.
może ktoś zna tą lampę, albo ma do niej instrukcję.
dzięki
Podretuszowałem i "połamałem" instrukcję zeskanowaną przez Hubertusa do Canon Speedlite 580EXII
Ważne:
Dokument przygotowany jest do druku na stronach A4, dwustronnie. Jeśli Twoja drukarka nie drukuje dwustronnie, najpierw wydrukuj strony nieparzyste, potem na drugich stronach tych samych kartek wydrukuj parzyste. Wystarczy potem rozciąć, poskładać i zszyć. Wyjdzie książeczka A5.
Jakość skanu niestety nie była idealna więc żeby było czytelne musi to trochę wyglądać jak z kserokopiarki. Ale i tak ogromne dzięki dla Huberta.
Link do pliku: http://www.sendspace.com/file/79jptm