-
Hmm.. Córka ma urodę po matce, to nie ulega wątpliwości:mrgreen: Co do zdjęcia, ładne B&W. Usta skutecznie przyciągają uwage, ale prawe oko modelki wygląda jakby było bardziej podmalowane od lewego.. "Jedno oko na Maroko, drugie..:mrgreen:"
Pokazałbyś może jakiś secik, bo po jednym zdjęciu, na którym nie widac nawet włosów trochę ciężko oceniać..:-)
Pozdrawiam
PS: Gdyby dać Pani szklaną kulę mogłaby robić za medium..:grin: tak jakoś mi się skojarzyło..
-
Marek nie przejmuj się niektórzy lubią sobie pogadać od tak. Fajna jest krytyka, ale która jest zasiana czymś sensownym. I mimo, że nigdy nie widziałem zdjęć Slidera to za każdym razem szanuję jego krytykę.
Jeśli chodzi o te zdjęcia " aaaa pójdziemy sobie popstrykać " to moim zdaniem są przyjemnymi i spontanicznymi "stockowymi" zdjęciami. Makijaż faktycznie słaby. Również lepiej by to wyglądało gdyby włosy były po świeżym umyciu.
-
kucza, oglądasz teraz polsat i jakas G-girl...?? zobacz czy ona ma nieumyte włosy...?? Beata miała czyściutkie ino lakier czy jakaś guma to wrażenie zrobiła- no może nie wygląda to najlepiej i będę o tym pamiętał..
-
W 20. przeszkadza mi tylko winietka w górnych rogach. Jak dla mnie zbyt mocna lub zbyt krótka przy tej mocy.
-
wracam do tematu: trash the dress:
dzisiejsze 30 minut spacerku z Matim ADHDowcem;)
1.A
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
2.A
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
3.A
-
3.A najlepsze, dobrze oddaje "problem" ADHD ;)
-
:) lubie twje poczucie humoru we fotografiach :)
-
-
kilka z pierwszego dnia naszych spotkanio-warsztatów przedsezonowych, o których juz wczesniej dziś ripek filmik pokazał..;) było świetnie i wielkie dzięki wszystkim za miły spot..:). Kolega kick boxer na zdjeciu to aktualny Mistrz Polski w full contact do 60kg
Organizuja Wielką Galę bo w czerwcu a dokładnie 13.06 bedzie walczył o tytuł Mistrza Świata. Potrzebuje dobrego foto, który mu uwieczni imprezę w profesjonalny sposób. Zdjęcia dla niego to głównie pod plakat do Gali. Które byście wybrali..??
1.b
2.b
3.b
4.b
5.b
6.b
7.b
-
To zależy jaki plakat ;)
Do powieszenia dla fana to 2b.
Do zwiastowania dobrej nowiny (paćcie gala bydzie) to 3b
Bo 1b to jakoś dziwnie tymi nogami wymiata jak połamany pajacyk ;)