Te zdjęcia są dokładnie takie jak powinny wyglądać zdjęcia. Są naturalne.
Wersja do druku
Te zdjęcia są dokładnie takie jak powinny wyglądać zdjęcia. Są naturalne.
ech...Sergiuszu, ogólniki...ogólniki...ogólniki...gadanie...gada nie...gadanie...jak zwykle żadnych konkretów...czasem odnoszę wrażenie, że Twój styl to bycie w opozycji...skoro inni mówia tak...to ja powiem nie...a co?...wolno mi...
Czy można się wyrazić w sposób bardziej precyzyjny niż używając określenia naturalne? Naturalne to dla mnie takie w którym udział ręki ludzkiej jest ograniczony do niezbędnego minimum. A takie wydają się być te zdjęcia. Ja tylko w dalszym ciągu nie dowiedziałem się czy te zdjęcia są z beczki czy z szuflady?
:D z innej beczki (bo nie portrety) a pochodzą z szuflady ;p (bo je wygrzebałam ze spośród stogów negatywów w mej szufladzie) ...
Naturalne?...jesteś daltonistą?... B/W nie są naturalne... chyba że... wiesz, ja rozumiem, że Ty tak masz...nosisz ze sobą aparat...i ... latarnia ...pstryk...przystanek ...pstryk...tabliczka ...pstryk...policjant ...pstryk...samochód ...pstryk...itp ...pstryk a potem jak znalazł żeby zilustrować jakąś uwagę w Twoim wątku (podobnie zresztą jak podrzucanie linków do jakichś stron żeby coś tam udowodnić albo podeprzeć się)...ale co to ma wspólnego z fotografią...nie wiem... widziałem wszystkie zdjęcia Paenki jakie zechciała pokazać i te mi się nie podobają...to takie Twoje pstryki...więc nie dziwię się, ze akurat Tobie przypadły do gustu...
Chyba między innymi po to jest fotografia. Aby właśnie sobie popstrykać. Latarnię, policjanta czy co tam kto chce. Można potem wykorzystać te pstryki w dowolnym celu. Na tym polega popularność fotografii. Pstryk i masz. Takie pstryki z galaktyki. Takie zdjęcia trudno dziś znaleźć. Dlatego mi się podobają.
Ja chciałabym wobec tego przeprosić wszystkich, którzy rozczarowali się "zwykłością" tych zdjęć...niestety nie dysponuję sprzętem do makro...rozumiem, że wtedy kwiatek jest ciekawszy.
do tej pory nie robiłaś makro i problemów nie było, zdjęcia się podobały, więc nie ma co się wymawiać na brak sprzętu...i nie ma co się obrażać ani unosić, widzę, że lepiej chwalić co dobre, a jeśli coś się nie podoba, przemilczeć....
:D no co ty ;) ja tak trochę z przekory i nie unoszę się bo każdy przecież ma swoje widzi mi się :D ot resuscytacja wątku ;p
Jeszcze w takich warunkach nie robiłam :D
Słowem wstępu
Zespół Kardamon - Tribal belly dance, miejsce klub łódzki Marrakesz (nie wiem czy dobrze napisałam ;p)
1.10
1.11
1.12
1.13
1.14
1.15