Studia fotograficzne na Wyższej Uczelni
Witajcie drodzy forumowicze.
Jestem nowym użytkownikiem forum, to mój pierwszy post, który próbuję zredagować, natomiast dotychczas korzystałem z Waszych opinii i wymiany poglądów w sposób anonimowy, bez potrzeby rejestracji. Z racji tego, że moje założenia zbliżają się do poziomu realizacji postanowiłem spróbować Was o pewne rzeczy podpytać.
Rzecz dotyczy studiów wyższych na Uniwersytecie Warszawskim na Wydziale Dziennikarstwa o specjalizacji fotografia prasowa, reklamowa i wydawnicza. Myślę o studiach w trybie zaocznym bo tylko na takie mogę sobie pozwolić. Kierunek studiów wiąże się ściśle z moimi planami. Otóż jestem fotografem amatorem, fotografuję od dziesięciu lat. W niedługim czasie będę otwierał własną działaność gospodarczą związaną w dużej mierze z usługami fotograficznymi. Do swojej firmy podchodzę poważnie więc postanowiłem aplikować na wyżej wymieniony kierunek.
W związku z tym kieruję do Was pytania otwarte. Wszelkie dyskusje na temat tych studiów będą dla mnie na pewno cenną wiedzą.
Czy ktoś z Was ukończył takie studia, czy znacie takie osoby? Macie jakieś opinie na temat tych studiów? Czy uważacie, że ukończenie tych studiów może mieć realne przełożenie na jakość oferowanych przeze mnie usług? Czy Waszego punktu widzenia to w ogóle dobry pomysł? Interesują mnie wszelkie Wasze spostrzeżenia i opinie na ten temat...
Bardzo proszę o wypowiedzi.
Postscriptum: Mam nadzieję, że nie był poruszany na forum ten temat; ja takiego nie znalazłem.
Odp: Studia fotograficzne na Wyższej Uczelni
Cytat:
Zamieszczone przez
kosynier
Postscriptum: Mam nadzieję, że nie był poruszany na forum ten temat; ja takiego nie znalazłem.
Był, dlatego też twój post przeniosłem we właściwe miejsce.