sprawę prowadzenia działu przejmie ktoś inny. Zdjęcia za wrzesień będą powieszone, nie przepadną, tylko pewnie nieco później. Pozdro.
Wersja do druku
Przejmuję prowadzenie "Fotografii miesiąca". Od października zdjęcia należy przesyłać do mnie, mail jest podpięty linkiem w regulaminie.
Ja mam taką propozycję. W regulaminie konkursu jest napisane, że laureat zdjęcia miesiąca ma możliwość opublikowania zdjęcia miesiąca w czasopiśmie Lustrzanka. Ale jedno zdjęcie naprawdę trudno „rozciągnąć” tak aby publikacja miała jakiś sensowny wymiar a z drugiej strony nie chciałbym aby informacja na temat zdjęcia miesiąca znajdowała się gdzieś na marginesie. Czy istniałaby możliwość aby ustalić, ze do czasopisma idą na przykład cztery zdjęcia czyli zwycięzca i trzy kolejne? Wtedy można już zrobić coś bardziej konstruktywnego. Należy tylko pokonać jeden problem jakim jest większa rozdzielczość zdjęć do druku niż ta w, której są zamieszczone na Forum.
Pozdrawiam!
Sergiusz! To nie przejdzie, Lustrzanka się nie zgodzi. Trzecie...czwarte? Hmm... To już lepiej opublikować za jednym zamachem trzy na przykład, z kolejnych miesięcy...
W sumie tego czasopisma jeszcze nie miałem przyjemności widzieć na oczy dlatego jestem ciekaw jaką ma formę? Skupia się na zdjęciach i sprzęcie czy też głównie sprzęcie a fotografie to dodatek?
Możesz zerknąć:
http://www.canon-board.info/showpost...&postcount=657
Ja myślę, że to by było miłe wyróżnienie dla wygrywających i mogłoby to podnieść poziom obecnie zgłaszanych zdjęć. Jestem ciekawa co do tej rozdzielczości zdjęć...bo możliwe, że np ja niestety odpadnę w przedbiegach...to by mnie trochę zasmuciło, ze nie mogłabym pobawić się z wami no ale nieważne. Decyduje większosć będę musiała się jakoś próbować dostosować ;)
Wypadałoby jak byś wysłał zdjęcie w większej rozdzielczości na adres redakcja@tmf.waw.pl
W temacie podaj imię nazwisko tytuł zdjęcia i miesiąc
Pozdrawiam!