Vitez : Dzięki, Bardzo dobra robota / działa wyśmienicie tak samo jak rewelacyjna jest jakość wykonania!
Myśle że koledze należy się jakiś Bro ;-)
Wersja do druku
Vitez : Dzięki, Bardzo dobra robota / działa wyśmienicie tak samo jak rewelacyjna jest jakość wykonania!
Myśle że koledze należy się jakiś Bro ;-)
Vitez sie wykazal teraz czas na Poczte Polska :D
Wczoraj odebrałem pilota. Działa tak jak powinien, a do wykonania tez sie nie można przyczepić. Dziękuję jeszcze raz Vitezowi za poświęcenie. Przy najbliższym spotkaniu forumowym będzie okazja to opić - na nasz koszt oczywiście! Pozdrawiam.
Komentarz - Pozytywny
Super forumowicz, a sama tranzakcja perfekcyjnie przeprowadzona, zakupil, umowil sie i przybyl na czas, sprzet wg. opisu i dziala bez problemu wlacznie z bulbaniem
Polecam !!! :)
I poczta sie sprawdziła nawet nawet :D Dzisiaj, przed chwilą doszedł transmitter do mnie do Poznania :D
Vitez, jak wypijesz piwa od wszystkich zadowolonych właścicieli WT to chyba pękniesz :P
Pozdrawiam, czekając na dzisiejszy wieczór by bulbowac petardy :P
Wszyscy zamawiający mają mój nr konta więc chyba łatwiej wysłać 'piwo' elektronicznie niż żebym miał później wstrząśnięte piwo otwierać ;) .
A Poczta widzę nas miło zaskoczyła, bo spodziewałem się że jeszcze zaległości świąteczne będzie nadrabiać...
Dzięki wielkie Vitez, do Gdańska też już doszedł :) Pozdrawiam.
Vitez jesteś wielki wielki, pilocik doszedł działa wszystko ok teraz tylko trening i focić focić i już
pozdrawiam