-
Witam!
I ja dołączam do grona zadowolonych klientów.
Kontakt bardzo dobry,ekspresowa wysyłka,towar zapakowany tak solidnie,że miałem problemy żeby się dokopać :)
No i zależało mi żeby mieć obiektyw na weekend,Towers wysłał wczoraj(piątek) i jeszcze dopłacił z własnej kieszeni za przesyłkę,żeby paczka była u mnie w sobotę!!!
Takich sprzedawców to nawet w Erze nie mają...:)
Dzięki i pozdrawiam.
-
Trzeci juz zakup u Towersa - tym razem C 24-105 F4 L IS USM.
Co tu dodac - same pozytywy - przesylka natychmiastowa, towar zapakowany jak zawsze - "pancernie", porządnie.
Pozdrawiam
-
Polecam.Dobry kontakt.Dobra cena.Profesjonalne podejscie do transakcji.
-
Potwierdzam wszystkie opinie wychwalajace Towersa. Świetny, profesjonalny sprzedawca.
-
Ja również mogę tylko pochwalić Towersa. Profesjonalizm w każdym calu. Super szybka przesyłka (mimo, że Pocztą Polską... cudotwórca..?). Wszystko jak najbardziej w porządku.
-
Chwalicie Towersa to powiedzcie jak sprawy papierkowe wyglądają. Czy gwarancja jest podbita i wszystko wpisane jak trzeba, czy rachunek jest porzadny umożliwiajacy zwrot od Canona i jaki to rachunek ? Gwarancja honorowana w polskim serwisie ?
-
Nie lepiej zapytać u zródła?? Wszystkie informacje masz na PW, przeczytaj dokładnie cały watek a znajdziesz kilka wypowiedzi o otrzymanym zwrocie.
Pzdr.
towers
-
Dzięki za szybką reakcję. Resztę spraw dogadamy na PW.
Wątek trochę przy długi aby sie przez cały przekopywać, ale długi to znaczy ,że chyba warto u Ciebie to i owo zamówić :)
-
STYX - nie ma sprawy jak najbardziej zapraszam :) wysyłam jeszcze 1 mały pw :)
-
Warto :D do mojej szklarni dołączył kolejny zakup od niego. Polecam, rzetelny gość. A Towersowi życzę więcej czasu ;)