Witajcie,
energia_ki - nie miałem niestety czasu tam podjechać - jutro może się uda
Bartek - chcesz jutro jechać ? o której ? może się spotkamy ? ja jestem w stanie uderzyć do nich od 10 do 15-16?
Zbyszek
Wersja do druku
Witajcie,
energia_ki - nie miałem niestety czasu tam podjechać - jutro może się uda
Bartek - chcesz jutro jechać ? o której ? może się spotkamy ? ja jestem w stanie uderzyć do nich od 10 do 15-16?
Zbyszek
A nie lepiej było kupić w Fotojokerze za fakturą nie ma problemu, do wtorku kosztował 2800, ale że sprzedaje się jak świeże bułki cena od środy, czyli 25 kwietnia urosła do 2900, to już jest druga podwyżka tego aparatu w związku z promocją Canona. Kupując 400d, pani w sklepie mówiła, że jak nie kupię teraz to na drugi dzień, będzie o 100zł droższy i sprawdziło się. Ktoś pisał tu na forum, że sprzęt nie drożeje w związku z promocją, a jednak zwrot pieniędzy przyciąga wielu chętnych, więc i sprzedawcy podnoszą ceny.
Update:
Byliśmy dzisiaj w Fotoit. Panowie bez problemu wystawili faktury. Nie mam zastrzeżeń.
Byliśmy dziś z kolegą Zbig w fotoIt i obeszło się bez zbędnych ceregieli
i dostałem fakturę na 400D.
Tak więc kupiłem sobie 400D z kitem za 2699 + Karta 1GB Sandisk Ultra II za 50zł...
Jak dobrze pójdzie to będzie jeszcze minus 310zł :) Jestem Happy!
Pozdrawiam - Bartek
Bartek, rzeczywiście udało Ci się. Ale, jak pamiętasz, panowie powiedzieli, że za 70-200/4L życzą sobie ... 2800 :shock: Może się przesłyszałem, ale chyba nie, bo powtórzył tak samo. Tłumaczył się, że jest niby cashback i wogóle :shock: dlatego tak drogo. Tak więc nadal pozostaje w rozterce jak to jest z tymi sklepami. Ale dobrze, że się dzisiaj udało. Miłego użytkowania 50-tki :)
Panowie, pomóżcie! ;)
Który kod powinienem wyciąć i wysłać?
http://img95.imageshack.us/img95/2553/img0629xj4.th.jpg
Aparat kupowany w Medfoto 4.04.2007 :D
ten w prawym gornym rogu
Czy aby na pewno ten kod????
Może jednak ten, który jest zasłonięty naklejką, poniżej której widnieją znaki Recycling i przekreślony kosz na śmieci.
Na stronie Canona jest wyraźnie pokazane, który kod należy wyciąć a ten w prawym górnym rogu nijak do tego ze strony Canona nie pasuje. Poza tym ma to być kod wycięty z pudełka, nigdzie nie ma informacji, że ma to być naklejka, którą z pewnymi problemami, ale da się odkleić.
Patrz strona: http://canonlensacc2007.onlinerebate...owtoclaim.aspx
Po co tyle kodów na pudełku.
Raczej ten pod naklejką - było o tym już wcześniej, ktoś pytał jak ją odkleić :) Poza tym na stronie C rzeczywiście jest ten kod, który jest ntegralną cześcią pudła.