Tylko niech najpierw ktoś poda godzine zbiórki... moze już powinienem spać zeby wstać przytomnym :)
Wersja do druku
Tylko niech najpierw ktoś poda godzine zbiórki... moze już powinienem spać zeby wstać przytomnym :)
O.K. czyli chetnych nie za wielu. Będzie Oddech, Mmsza, Routlaw i Sebian oraz piszący sprawca zamieszania.
Proponuję ruszyć 0 7.00 z stacji Statoil przy Puławskiej.
Z Sebianem i Routlawem spotkamy się po drodze, wyłapiemy sie na komórki.
Oki, będę. Jak będę miał problemy ze zlokalizowaniem stacji, to zadzwonię.
dla dobra zdjęć proponuje o 7 być już na miejscu ze sprzętem... Pogoda się poprawiła.. ma być słońce.. wiec nie jestem pewien czy stawienie sie na miejscu w okolicach 9 to dobry pomysł.. no ale ja tylko na doczepke to nie głosuje juz..
Wg mnie to strasznie późno. O 7:00 jest już jasno. O 6:15 powinniśmy opuścić Nadarzyn. Oddaję głos Robertowi. Mac, określ stację Statoil, bo na Puławskiej są dwie - jedna przy Odyńca, druga przy Poleczki.
Za 9 minut idę spać. Jak zostanie ta 7:00 przy Statoilu, to zabieram Roberta o 7:15 z Otrębusów i czekamy na Was w Nadarzynie. Najwyżej powtórzymy plenerek kiedyś przy absolutnym świcie, a teraz obadamy miejscówkę ;)
Sebian, o.k. spotykamy się w Nadarzynie, my wyruszamy 7.00. Myślę, że jutro będziemy lustrować a na wschód/świt jeszcze się umówimy. Pytanie jaka jutro będzie pogoda?
WG Onetu przyjemna, słoneczko z chmurką :)
http://pogoda.onet.pl/0,3,38,miasto.html
Słonko nas wyprzedziło (a niech się cieszy). Grunt, że znów się spotkaliśmy i spędziliśmy sympatycznie ten czas :) Udział wzięli: Mac, Routlaw, Oddech, Mmsza i Sebian ;)
Hehe.... a przygody nie skończyłyu się w Centrum Janki... I nie tylko Routlaw miał "przyjemność"... hehe... ale szczegóły w raporcie za kilka dni :)