Noo, ponoc canon wypuscil specjalny rodzja GRIPa do 400D :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez popmart
Wersja do druku
Noo, ponoc canon wypuscil specjalny rodzja GRIPa do 400D :mrgreen:Cytat:
Tak tyle, że D50 to kolubryna przy 350-tce, a niektórzy sobie cenią małe rozmiary i wagę. A po za tym to co za problem nabyć tego nikona;) :-), nawet ma lepszy kit:-), a system też niczego sobie:D .Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
ja wolę realistyczne niż wyimaginowane punkty widzenia bo takie wimaginowane prowadzą do nierealistycznego postrzegania świata co może skończyć się drogimi wizytami u specjalisty :lol:Cytat:
Zainspirowany postem Czachy (ostatni akapit) proponuję upgradde nomenklatury i tak:Cytat:
300D - po staremu Trabant
350D - 126p (czyli po prostu Maluch)
400D - 126p Bis
Czy wiesz w ogole jak wyglada sprzet innych producentow?Cytat:
Wydaje mi sie ze widzisz tylko to co zaczyna sie na litere C.
Jak biore 350D to za kazdym razem zastanawiam sie jak go chwycic aby
mi nie wypadl z reki... Jesli to jest dobra ergonomia to... :mrgreen:
Z D200 też piewrsze sample były jakies takie sobie:twisted: Poczekamy i za jakieś 3 miesiące przekonamy sie co jest wart ten 400D.Cytat:
Zamieszczone przez MMM
a to udogodnienie ?
Kompensacja ekspozycji +/-2 EV co 1/3 lub 1/2 EV (łączona z bracketingiem ekspozycji AEB)
tez kroczek w przod ?
flash guide number podniesiony z 12 na 13 w stosunku do 350D
jakies tam inne *******niki, ale i tak pewnie pozostane ze swoja 350'tka do czasu wymiany na 30D lub nastepce 30D
Ciekawe czy będzie polskie menu?
tu nie tyle o rozmiary chodzi, co o jakosc obudowy i jej ergonomie, czy raczej jej brak. D50 wygrywa z duzym okladem nad 350D. choc de facto oba maja dziurki od klucza i jako narzedzia do robienia zdjec je to wyklucza...Cytat:
Zamieszczone przez Kolekcjoner
A może komunikaty głosowe będą i jeszcze będzie można wydawać polecena głosem ?