Nawojka wpełni mi wystarcza, i mnie tam proszę dopisać. A co do knajpy to i jazz może być i smoothjazz też (jeśli przy nim nie usnę:twisted: ) - no chyba że szanty knajpa gdzieś w okolicach nam przyjaznych będzie ...
Wersja do druku
Nawojka wpełni mi wystarcza, i mnie tam proszę dopisać. A co do knajpy to i jazz może być i smoothjazz też (jeśli przy nim nie usnę:twisted: ) - no chyba że szanty knajpa gdzieś w okolicach nam przyjaznych będzie ...
w moim przypadku im blizej w strone jazzu, tym lepiej ;)
umcyumcy i inne dyskotekowe zdecydowanie mnie odpychaja :twisted:
morcheeba, no i owszem, ale usniemy przy tym piwie, moze jakiegos bluesa porzadnego, hymmm bluesa popdartego rockiem ;) szkoda ze nie ma knajp gdzie zeppelini graja non stop, ja oczywiscie sie dopasuje, byleby muza nie byla nudna i byleby nie miala 320 bps ;)
thorin, bluesa Ci się zachciewa?? to do Bydgoszczy zapraszam http://www.mok.bydgoszcz.pl/index.php?cid=487 , a i porządne krasnoludzkie piwo się znajdzie ;)
cześć
wróciłem z wakacji 8)
Thorin, możesz mnie jeszcze wcisnąć na listę... :rolleyes:
[tak Birez, Iza też będzie :mrgreen: ]
Cytat:
Zamieszczone przez rysib
Musi byc ciemne jak coca-cola i kopac jak latynoscy bramkarze :mrgreen: czystego bluesa niestety jeszcze nie docenilem, ale takiego podlanego rockiem, urodzilem sie w tychach i mieszkam prawie w tychach ;) wiuec dzem, festiwal riedlowski te sprawy :) pogadamy na zlocie :)
Sie robi szefie ;)Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
EDIT:
wskakuje jeszcze lochu
1. Czacha - hotel NAWOJKA
2. Kubak82 - hotel NAWOJKA
3. Venio - hotel NAWOJKA
4. p_lar - hotel NAWOJKA
5. Il fuoco - hotel NAWOJKA
6. thorin - hotel NAWOJKA
7. Tomasz Golinski +1 = hotel NAWOJKA
8. towersivy
9. mmsza - hotel na kazimierzu
10. Mac - hotel na kazimierzu
11. Avadra_K + 1 = do 150zl za pokoj 2osobowy (od pokoju nie od osoby)
12. Vitez + TŻ = hotel NAWOJK pokoj 2osobowy
13. Bigmar - hotel NAWOJKA
14. stratus
15. Metus - hotel NAWOJKA
16. Encor
17. rysib - hotel NAWOJKA
18. javion
19. nastier
20. czajna
21. ags - miejscowy
22. Routlaw - wpadnie na pewno
23. Cyborg - miejscowy
24. gonzo44 - miejscowy
25. Birez - miejscowy
26. Pazurek - miejscowy
27. liguidsound - miejscowy
28. Kubaman - miejscowy
29. Iza - miejscowa :)
30. lochu - miejscowy
Przy takiej obsadzie moderatorow, zastanawiam sie jak w tenze weekend Muflon, Jac i Kuchatek poradza sobie z moderowaniem forum ? Bo napewno na zlocie bez banow i moderacji sie nie obejdzie :mrgreen:
Bedziemy przy barze pelnic dyzury :mrgreen:
to ja myślałem, że Jac i Muflon się przyłączą... :smile:Cytat:
Zamieszczone przez thorin
myślę, że jeśli nic mi nie wypadnie po drodze to też się pojawie.
eee thorin mozna tez dostac bilet na liste?;) spora ekipa sie zbiera, warto by sie spotkac. siostre mam w krk na blicha, przynamniej nocleg odpadnie. hmmmm wlasnie sobie uswiadomilem, ze jak sie pojawie (a mam szczery zamiar) w krk to bedzie moje pierwsze spotkanie z ludzmi poznanymi przez internet. mam nadzieje, ze nie jestescie jakas zorganizowana grupa przestepcza?!?! duzo sie slyszy o takich co kusza dzieci przez internet :-D :mrgreen: :twisted: