Uff dobrze, że mam czyste sumienie ;). Ale nie dostałem też żadnego maila co poprawiać, więc nawet nie wiem czy mój tekst przeszedł korektę.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Wersja do druku
Uff dobrze, że mam czyste sumienie ;). Ale nie dostałem też żadnego maila co poprawiać, więc nawet nie wiem czy mój tekst przeszedł korektę.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
z takim tempem to ja bez wyrzutow sumienia i strachu, ze nie zdaze skorektorowac moge jechac na dluzsze wakacje, o! ;)
Trzeba by jakoś przycisnąć writerów ;) "Te, writer, jest taka akcja byś kopsnął piątaka... a jak nie to tekścik pisać marsz!" ;). I albo uzbieramy na serwer albo wydamy pierwszy numer ;) :mrgreen:
O a ja twojego tekstu nie widzialem.. pewnie nastier dostal i mi nie podeslal :roll: ?Cytat:
Zamieszczone przez Michal-Czuba
Oo, a on już 8 lipca był na mailu Il fuoco :)
nie dostalem nic...
nie przysylajcie do il fuoco,bo wyglada na to,ze go nie ma ;) slijcie do nas od razu ;)
Pewnie sobie wakacje zrobił i to akurat w momencie deadline'u ;).
Dobry naczelny :twisted:
Ee... a kto jeszcze jest odpowiedzialny za korektę? ;) Bo mi naczelny coś takiego odpisał (myślę, że mogę zacytować pw):
Dostałem to 7 lipca o 21:00, więc nawet wcześniej niż myślałem się wyrobiłem :)Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
hmm, ten tego - coś tam poczytałem na tym wątku o periodyku - fajny pomysł - pisać pieknie i fachowo to ja nie umiem ale zajmuję się zawodowo grafiką (m.in. reklamą) - może mógłbym spróbować jakiś layoucik okładki zrobić ? a nóż mi sie uda i pomysł się Wam spodoba ? :) bo chyba ten temat jest teraz na tapecie ? a może coś przeoczyłem...
bo ja wogóle lubię grafikować i zapaleniec jestem :mrgreen: