Odp: "pożegnanie z Canonem" coś dużo tego ostatnio
Mój komentarz o tej treści został skasowany.
Dziadzio plecie głupoty,
ale chce uchodzić za eksperta.
Aby fotografować nie trzeba w ogóle znać tych szczególów i tego co jak jest zbudowane. Ma dawać dobry obraz, a jak i z czego, jakie silniki af....chyba gdy ktoś chce robić w serwisie sprzętu foto :mrgreen: a nie focić. Bezsensu. Skarbnica wiedzy bezużytecznej w fotografii.
1 załącznik(ów)
Ale łatwiej jest wymyslac czy szerzyć dziwne teorie jak coś działa (opierając je na: bo tak mi się wydaje, bo ja tak mówię, bo gdzieś tam gdzieś tam ktoś coś napisał) albo dyskutować o technikaliach (nieważne czy coś się wie na ich temat czy zupełnie nie) niż robić dobre foty czy filmy.
A przedstawione zdjęcia i filmy tylko testowe,
i nigdy "właściwe"
i do d...
Nie wiem czy to właściwy wątek chociaż po tytule wnoszę, że tak. Ja już się częściowo pożegnałem z Canonem :mrgreen: Dziękuje za piękne zdjęcia i może do kiedyś tam :lol:
Kurcze a ja wymieniłem właśnie w pracy M50 na R6 mk2 dokupiłem też rf 24-70 2.8.
Cytat:
Zamieszczone przez
WinSho
Nie wiem czy to właściwy wątek chociaż po tytule wnoszę, że tak. Ja już się częściowo pożegnałem z Canonem :mrgreen: Dziękuje za piękne zdjęcia i może do kiedyś tam :lol:
Łączymy się w bólu minutą ciszy :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
WinSho
Nie wiem czy to właściwy wątek chociaż po tytule wnoszę, że tak. Ja już się częściowo pożegnałem z Canonem :mrgreen: Dziękuje za piękne zdjęcia i może do kiedyś tam [emoji38]
Również tak zrobiłem. Używam obecnie tylko szkieł Canona, "L-ki" robią za kundle podłączane przez adapter Sigmy w innym systemie aczkolwiek ze względów sentymentalnych 5D i 1DII stoją na półce.
Cytat:
Zamieszczone przez
cybulski
Łączymy się w bólu minutą ciszy :mrgreen:
Na prawdę nie musisz ale skoro chcesz możesz śmiało pomilczeć i więcej niż minutę :mrgreen: