Odp: Aparaty foto a smartfony
Cytat:
Zamieszczone przez
Leon007
No jak możesz, przecież to portal sprzętowy.
A to przepraszam...;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
A ta wiedza wpłynie dodatnio na wartość artystyczną fotek czy nie bardzo ;)?
Ale może wpłynąć na decyzję czy nowy aparat czy nowy smartfon z zawansowanymi funkcjami foto
A w konsekwencji do kiedy w mieście będzie sklep z aparatami
jp
No to którego srajfona mam wreszcie kupić, żeby robić kukułkom w locie lepsze zdjęcia, niż zrobiłem C 7D II z EF 100-400 L II, bo nie jestem zachwycony rezultatami, a tu reklamy srajfonów takie, że .... staje, a tyle tego, że się gubię?
Jeszcze chwila, już niedługo fotografia obliczeniowa będzie obliczać kukułkę, pracują nad tym. Borsuk już jest.
co poniektórzy brzmią jak leśne dziadki, co na przełomie wieków płakali o tym, że fotografia cyfrowa to nie fotografia i wgl tylko klisze, tylko ciemnia. nawet mi was nie żal xd
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
atsf
No to którego srajfona mam wreszcie kupić, żeby robić kukułkom w locie lepsze zdjęcia, niż zrobiłem C 7D II z EF 100-400 L II, bo nie jestem zachwycony rezultatami, a tu reklamy srajfonów takie, że .... staje, a tyle tego, że się gubię?
to ci jeszcze coś staje w tym wieku? czy dźwig potrzebny?
Cytat:
Zamieszczone przez
p0m
co poniektórzy brzmią jak leśne dziadki, co na przełomie wieków płakali o tym, że fotografia cyfrowa to nie fotografia i wgl tylko klisze, tylko ciemnia. nawet mi was nie żal xd
--- Kolejny post ---
Byś się zdziwił ;)
chcielibyśta umieć choć połowę tego, co te leśne dziadki. Bo na razie, to widzę, że większość jest mocna w gadce, a nie w zdjęciach...
Cytat:
Zamieszczone przez
p0m
--- Kolejny post ---
Telefony robia i będą robiły zdjecia. Niestety, do poważnej pracy jeszcze przez długi czas będzie potrzebny aparat.
Cytat:
Zamieszczone przez
Heldbaum
chcielibyśta umieć choć połowę tego, co te leśne dziadki. Bo na razie, to widzę, że większość jest mocna w gadce, a nie w zdjęciach...
Bo to forum sprzętowe, a nie zdjęciowe. Taka sytuacja.
Oczywiście to moja prywatna opinia.
Cytat:
Zamieszczone przez
zdebik
Niestety, do poważnej pracy jeszcze przez długi czas będzie potrzebny aparat.
nie twierdzę, że jest inaczej:)