Ale mam nadzieję, że to zdjęcie nie jest dowodem na zaj... matrycy Sony, bo te rozwodnione kolory dają taki sobie efekt?
Wersja do druku
Czy na prawdę nie możecie się skupić na omawianiu RP?
Candar co mnie obchodzą twoje portrety wykonywane innym aparatem niż tytułowy?
Popraw się szybko pisząc, że canon RP AD 2019 ma najlepszą matrycę na rynku oraz najpiękniejsze odwzorowanie barw i po temacie. BTW - https://www.cytaty.info/cytat/klamst...tysiacrazy.htm
Uważam ten pomysł z zakładaniem różowych gaci fanbojom Sony za bardzo dobry. Jak widać na niedawnym przykładzie zdecydowanie studzi trollowanie.
A balans bieli chcialbys miec z A7II czy z Canona? :)
Hmm. Byłem wczoraj na plenerze krajobrazowym przetestować RP i mam mieszane uczucia. Wizjer oczny wydaje mi się bardzo ciemny, musiałem go podbić do max jasności by cokolwiek widzieć, ale jak to się ma do poprawnego ocenienia sceny? Ergonomia w porządku, ale myślałem, że będę mógł do pokrętła tylnego ustawić np. zmianę iso bezpośrednią, jak np. w Rce na pasku, ale się nie da, trzeba klikać przycisk i zmieniać. Szczegóły ale możliwości konfiguracji na bidę - np. nie da się ustawić szybkiej zmiany cropa pod przycisk.
Autofocus na założonym 16-35 4 IS po przejściówce jest taki sobie, w mało wyraźnych tonach nie łapie... moim zdaniem lepszy był w 6D, mimo, że jak wiemy był tam średni... Nie wiem jak z obiektywami RF bo takowych nie posiadam.
Ja wiem, że wczoraj pogoda była nieszczególna ale zdjęcia są okropne, albo coś źle ustawione, albo walnięty aparat albo takie zdjęcia robi.
Załącznik 1888