Odp: Canon 80D - teraz już naprawdę oficjalnie
DR wygląda lepiej, ale za to wysokie ISO gorzej niż w 7DmkII.
Cytat:
Zamieszczone przez
MikaEli
Ja zamówiłem jako uzupełnienie do 5dmk3. Przekonała mnie poprawa w DR przy niskich iso i odchylany ekran. Zobaczę jak będzie się spisywać w praktyce.
To jest dopiero zabawna sprawa, brak FF z odchylanym ekranem w ofercie Canona :lol:
Jeśli żałują kilku godzin programisty, by lepiej oprogramował matryce, te aparaty są robione strasznie po taniości.
Jak AF ma być sprawny, to będzie tak samo oprogramowane...
Może chcą konkurować z Apple marżą na produkcie ;)
Kolejny Canon, którym nie da się robić zdjęć. Onaniści mają swoje 5 minut płacząc, jak to Canon od dekady nie posunął się ani na krok. Jak zwykle mieuświadomieni amatorzy idą robić zdjęcia i nie wiedzą nawet, że im nie wychodzą.
Dobrze sie sprzeda jak kazda inna puszka, AF w filmach zrobi robote.
Cytat:
Zamieszczone przez
Fotopstryczek
Jeśli żałują kilku godzin programisty, by lepiej oprogramował matryce, te aparaty są robione strasznie po taniości.
Jak AF ma być sprawny, to będzie tak samo oprogramowane...
Może troszkę jaśniej. Nie mogę wychwycić istoty.
Cóż za rynek, wychodzi na to, że ogólnie cropy nie nadają się do robienia zdjęć, N pluje olejem, C matryce...
"Authorized Canon reseller BuyDig is selling the Canon EOS 80D w/Pixma Pro-100 bundle for $849"
Po sprzedaniu drukarki za połowę sklepowej wartości, body 80D kosztuje $649. W tej cenie to świetny sprzęt.
Cytat:
Zamieszczone przez
marfot
Przy cenie $649 nie będę narzekał ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
marfot
Kolega sugeruje, że Canon szkoduje na programistów lub nie stać ich na dobrych. Zarówno tych od matryc jak i AF.
Cytat:
Zamieszczone przez
Fotopstryczek
"Authorized Canon reseller BuyDig is selling the Canon EOS 80D w/Pixma Pro-100 bundle for $849"
Na ich stronie tego nie ma...