Odp: [Italy] Gdy mam czas to zdjęcia robię...
Miałem kiepskie już wieczorne światło i nie z tego kierunku co chciałbym, więc zdjęcia też nie za bardzo:)
Te małe to takie wyliniałe i strasznie głodne.
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
Miałem kiepskie już wieczorne światło i nie z tego kierunku co chciałbym,
Czyli wszystko w normie:) To tak, żeby nam przypadkiem, za dobrze nie było....
Młode fajne, zdjęcie niekoniecznie :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Tom77
Młode fajne, zdjęcie niekoniecznie
Popieram, :)cuda dziś robiłem żeby się do nich zbliżyć.Problem w tym że zdjęcia robione z grobli,nie ma możliwości zejścia niżej do lustra wody. A rodzice z młodymi jak na razie nie wypływają na otwartą wodę.Dlatego i trzcina w kadrze i kadr z góry:(
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
Popieram, :)cuda dziś robiłem żeby się do nich zbliżyć.Problem w tym że zdjęcia robione z grobli,nie ma możliwości zejścia niżej do lustra wody. A rodzice z młodymi jak na razie nie wypływają na otwartą wodę.Dlatego i trzcina w kadrze i kadr z góry:(
nie dało się podpłynąć od drugiej strony ?
Tam nie wolno pływać :) w żaden sposób :) to rejon objęty patronatem World Wide Fund for Nature.Jest kilka miejsc gdzie da radę zejść ok 1 metra nad lustro wody i tyle.Całe towarzystwo fruwające ma gniazda w trzcinach i tylko sporadycznie wypływa na część otwartej wody.
W mych okolicach nie ma tak dzikich pięknych jezior jak w Polsce.
No i w końcu zajrzałem do Twojej galerii, foty zacne, trudno jest mi teraz komentować wszystkie od początku, napiszę więc ogólnie, że podobają mi się. Czaple zwłaszcza, 86- chciałbym mieć takie ćwiartki :), pozdrawiam :)
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
90. ładne/nice
NO to dla mnie pochwała:) Szkoda jedynie że nie mogę tam zrobić takich samych kadrów tylko z poziomu wody :( Inaczej by te zdjęcia wyglądały.
Cytat:
Zamieszczone przez
słowiczek
No i w końcu zajrzałem do Twojej galerii
Dzięki :)to tylko teraz czekam na krytykę, bo to wymusza pracę nad sobą i aparatem :)