Problem w tym, że w Nikonie w przeciwieństwie do Canona niewiele jest do poprawy jeśli chodzi o body :twisted: . I nie mówi tego żółty wojownik, a były Canonier ;)
Wersja do druku
Z tym że nie wiele jest do poprawy to się kompletnie nie zgodzę. Bawiłem się ostatnio D200 i trzymało mi się strasznie niewygodnie.
akurat u mnie trochę chmury :( nic nie poradzę że dla mnie puszki nikona trzyma się okropnie.
Nie jesteś odosobniony. Jedynie talibowie systemowi uważają, że ergonomia Nikona jest skończenie doskonała. Nie dla wszystkich.
Myślę jednak że nie ma o co kopii kruszyć i jest to rzecz mocno indywidualna. Ciekawe czy dali w tym D90 prawdziwe MLU? I czy w AF- ie są wszystkie krzyżowe?
Skoro podczas kręcenia filmów nie działa ani przysłona, ani AF, to stare Nikkory (non-G) pójdą w górę?
ja chce lustro z filmowaniem:) w końcu skończą się pytania: "a Twoja kobyła nagrywa filmiki? Nie? Łeeeeee ale beznadzieja!" :) a tak serio to jak ktoś się interesuje filmem to nagrywanie przez lustro daje filmową głębię ostrości i mamy szerokie kąty do dyspozycji.
Bahrd, jaki "nasz nowy okręt flagowy"??