Jest świetne ! Uznanie, za wytrwałość i kombinowanie :)
Wersja do druku
Jest świetne ! Uznanie, za wytrwałość i kombinowanie :)
ja ostatnio planuję zrobić sobie autoportret, ale jak przypominam sobie problemy jakie napotkałem przy samodzielnym zrobieniu sobie zdjęcia legitymacyjnego to mój zapał stygnie :) Jak coś strzelę to też tutaj dam pod ostrzał :)
U mnie to był przypływ desperacji - nie mogę znaleźć nikogo, kto by chciał modelować, więc dorwałem się do siebie. Ale faktycznie jest ciężko, zwłaszcza że nie mam wężyka do 40D, więc miałem 10 sekund na ustawienie siebie i blendy. No i żona "zza kotary" krzyczała, żebym przestał się wygłupiać :D.
Mimo słów otuchy Kuczy (dzięki!), nie prędko wezmę się za podobny eksperyment. :) Ale teraz przynajmniej mam avatara. :mrgreen:
ja to bym Cię bez sweterka widziała :D <rotfl> bardziej by światło grało ;p
Paenka, Twoja stopka wyjątkowo ciekawie zgrała się z tym, co napisałaś :D
aż się zarumieniłam :p
Mnie też ten sweterek/bluza nie teges, ze względu na poprzeczne paski. Chociaż inaczej niż Peanka tiwrdzę, że jakiś top by się przydał. Coś niezbyt wzorzystego, a może nawet czarnego.
Niestety przez pogrzeb dziadka nie dałem rady zrobić odbitek...
Jednak daje dwie fotki do oceny:
Co można zrobić z oczyma w foto nr 1, tak żeby się nie 'rozlewały', a były w kształcie 'elipsy'? Oczywiście nie tracąc przy tym na jakości fotki...
W jaki sposób usuwacie efekt zmarzniętego nosa? :roll:
hm...nie robimy zdjęc po powrocie z zimna? ;););) wymaskuj nos i dopasuj do reszty...
Nadal minimalnie za mocno wybielasz oczy.
A w jedyneczce mocno nie przemyslany kadr.
Troszke dziwnie ucięte, polecam większe ogniskowe...
Pozdrawiam