Tak bez ostrzeżenia? Czy kasa zwraca za bilety?
Wersja do druku
Każdy kto "robił" portret za pomocą AI wie, że AI nie radzi sobie z palcami. Przecież od razu widać po palcach z prawej strony kadru kto tu maczał palce (SIC!)
Załącznik 12034
na moich próbach z AI widać to jeszcze bardziej!
Załącznik 12035
Ale z tego co czytałem o tym wcześniej, to żadna tajemnica była, że to był obraz stworzy przez AI i był dopuszczony w kategorii "kreatywne". Zresztą, autor zrobił to celowo ;)
Po lewej też widać, ale żeby gdzieś kompletnie wcięło cycki to już jest albo skandal, albo jakiś transgenderyzm (co na jedno wychodzi):shock:
A autor musiał chyba jeszcze dać prompta, żeby starsza pani wyglądała, jakby miała za chwilę kopnąć w kalendarz, bo się gapi w pierwszy krąg piersiowy zupełnie bez sensu. No chyba, że krawcowa to jest :mrgreen:
:mrgreen:
I co? Wasze aparaty mają taką funkcję??
Załącznik 12045
Nie MAJO!
Powiem więcej! Mój audiofilski DAP nie ma funkcji dzwonienia bo nie posiada gniazda na karty SIM. I życie stało się normalne...
xD
o mój DAP też nie dzwoni :mrgreen: trochę mały ten dzwoniący aparat na tym zdjęciu (jek na aparat) ile ma megapikseli 100 czy 200? - 50 tylko - słabo :mrgreen:
Nie ważne ile, ważne że potem obcina do jakichś 4, w porywach do 12. Korzystanie z wszystkich pikseli jest zakazane, bo nie wygląda zbyt wyjściowo.
Dyskutujecie sami ze sobą. Hejtujecie ze strachu przed wielbłądami niosącymi kaganek. Tej autostrady jadącej pociągiem nic już nie zatrzyma. A żaden canon czy nikon nie dzwoni!