tak. baterie maja cpu, stad ich cena
Wersja do druku
Zastanawiam się skąd opinia o 85 1.2 jako najwolniejszej elce?
IMO na 5D2 nie jest wcale wolniejsza niż 50 L.
Natomiast o niebo łatwiejsza w użyciu.
Wogóle zaczynam wierzyć w dogmat, że na ff można wszytko tylko z 35 i 85...szokujące co ten kufel potrafi :mrgreen:
David masz osobne menu w żółtej części, pod 3 kluczem ;)
No to po prostu nieprawdopodobne...mam szybszą puszkę, czy jakieś nowsze szkło...??
Naczytałem się o tym szkle nim przyszło, więc byłem wczoraj w ciężkim szoku jak sprawnie to działa...gdzie te czucie walcowania 1kg szkła? Nie wiem...Jakoś mnie to nie martwi ;-)
Wrzucę sampla do wątku o 85L, widać, że czasu nie było za dużo a wyostrzone błyskawicznie. Ani razu mi nie pojeździł w poszukiwaniu zaginionego punktu...co 50 się zdarza...
A i sprawdziłem nie tylko w dzień ;)
Precyzujcie czy 85L czy 85L II bo sie nie dogadacie ;)
Menu jest, ale możliwość ustawienia funkcji drugiej kurtyny z poziomu body w nowej piątce działa tylko z 580 EX II, z poprzednim modelem 580 EX (bez II) niestety nie. W starej piątce można było z poziomu body zmienić błysk przed drugą kurtyną. Taki drobiazg. W sumie to lepszy przycisk na lampie niż gmeranie w menu, tyle że wcześniej tego przycisku nie używałem.
trampkek, ponoć prędkość właśnie polepszono mocno...ja oczywiście piszę wrażenia o 85 1.2 II
ciekawe czy ktoś jeszcze potwierdzi moje odczuacia, czy to mnie euforia zalała od tego bokehu...;) sampel jest w odpowiednim wątku
David, no tak, mnie z Metzem wogóle to menu się nie aktywuje...aczkolwiek nie wiem czy takie rzeczy z lampy nie łatwiej niż jeździć po menu /o ile jest na body a nie po radiu/