Odp: [RobertON] przyroda, pejzaże i inne
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertON
Brak czasu, niestety jestem "przywalony robotą" i na przyjemności coraz go mniej.
teraz popracujesz, potem zakupy :)Ja też tylko mam czas na wypady w sobotę lub niedzielę.Choć to i tak dużo. W lecie już na nic nie będę miał czasu, w sierpniu jadę na 3 tyg w Kaukaz.
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertON
Brak czasu, niestety jestem "przywalony robotą" i na przyjemności coraz go mniej.
Się porobiło ,u mnie tak samo ( z tym przywaleniem) ,bo na kasę się nie przełozyło :( .
Aaaa 551 ,fajna ,ale trzeba coś z nią zrobić a będzie świetna :).
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
Aaaa 551 ,fajna ,ale trzeba coś z nią zrobić a będzie świetna .
Dziękuję, coś z nią jeszcze zrobię..., widoczek przez okno wymaga poprawienia, ale to już zabawa dla przyjemności.
553) Ruina zamku z bluszczem
554) Okna od strony południowej w grubym murze
Resztki tych fresków są fantastyczne.Aż prosi się o odrestourowanie tego.
Ruiny fajnie pokazałeś. 2 fotka to jakby dokumentacyjna , ale nie jest zła .wg mnie :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
Resztki tych fresków są fantastyczne.Aż prosi się o odrestourowanie tego.
Ruiny fajnie pokazałeś. 2 fotka to jakby dokumentacyjna , ale nie jest zła .wg mnie
Bardzo mi przyjemnie, że coś się z tego udało przedstawić, bo smutny obiekt, choć bardzo stary.
555) A to brama główna - herbowa.
Fajna ciekawa kolorystyka obiektu i jego struktura budowy.Szkoda tylko że ta barierka taka nijaka, zamiast coś w tym stylu co zamek.
Bo to zamek w Świnach, kilkukrotnie przebudowany.
Nie znam się na architekturze, ale część renesansowa to ta wysoka, a reszta z XIV wieku.
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
Fajna ciekawa kolorystyka obiektu i jego struktura budowy.Szkoda tylko że ta barierka taka nijaka, zamiast coś w tym stylu co zamek.
No tak ,ale Robert jest uniewinniony ,jeszcze gorsze barierki widziałem na naprawdę wyjątkowych obiektach ,np:Angkor Wat.
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
No tak ,ale Robert jest uniewinniony ,jeszcze gorsze barierki widziałem na naprawdę wyjątkowych obiektach ,np:Angkor Wat.
I tak ma być, niewinny proszę Sądu.
Ale wpadłem na pomysł, coby tą barierkę jakoś zamazać i przerobić obrazek, zobaczymy.