Cześć wszystkim
Wersja do druku
Cześć wszystkim
Cześć wszystkim, witajacie! Niebawem zagości u mnie Canon R (chyba najlepsza w tym momencie cenowo okazja do wejścia w system) a tym samym "Bye bye Nikon! See you never" :D
Cześć wszystkim! Na forum rejestrowałem się 12 lat temu, ale miałem kilka lat przerwy więc witam się ponownie! :)
Dzień dobry,
Niegdyś użytkownik Nikonów DX/FX. Wydawało mi się, że w czasach obecnej technologii na "wycieczkowe" zdjęcia wystarczy dobra komórka. Wytrzymałem 2 lata. Czas spróbować bezlusterkowca w pełnej klatce od Canona.
Cześć, jestem nowy na forum Canona. Posiadam również aparat Canon i jest to model EOS R. Cieszę się na myśl o wymianie doświadczeń i udzielaniu rad dotyczących fotografowania z innymi miłośnikami marki Canon.
Witajcie, jestem Ola i interesuję się głównie fotografią makro/ptaków/wschodów i zachodów słońca. Posiadam Canon 100d.
Witam koleżankę :D
Czuj się jak u siebie - na paniczną ucieczką zawsze będzie czas :mrgreen:
Dzień dobry, witam wszystkich.
Jestem nowy na tym forum Canona. Mój aparat to Canon model EOS 90D.
Mam nadzieję znaleźć na tym forum odpowiedzi i podpowiedzi na nurtujące mnie obecnie i w przyszłości pytania. Dziękuję z góry za pomoc.
Pozdrawiam wszystkich.
Witam Was serdecznie. Jestem początkującym praktykującym. Posiadam: 80d,18-200 efs,50mm efs od canon.
Pozdrawiam?
Witam wszystkich serdecznie! :)
https://pracowniaa.pl/przedpokoj-inspiracje-sciany-pomysly/