Foteczki na NK to trochę inaczej chyba się robi.
Wersja do druku
Foteczki na NK to trochę inaczej chyba się robi.
Naturalność nie była moją intencją :)
ja tez uwazam, ze ostatnie zdjecia sa przedobrzone.
obrobka zbyt ciezka jak dla mnie, chociaz kadry interesujace jezeli ogladac je z nalozonym filtrem "teraz tak sie pokazuje milosc, szczescie i radosc nowozencow" :)
Kadry są nieciekawe a mogłyby być. Fotograf stał w złym miejscu i to bez względu na zastosowany obiektyw.
nie ma nic gorszego jak kopiowanie starych pomysłów i ubranie ich w inny papierek.
wpusiję wątek do ulubionych i w najbliżeszj wolnej chwili pokażę ci dziesiątku, jak nie setki takich samych póz, na stronach innych, którzy już daaaawno takie i podobne "cuda uprawiali" - nie rób się pionierem jak tylko kopiujesz. Niektóre z tych póz zakrawaja na większy kich niż zdjęcia na torach z walizką:lol:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a zwracam honor, na 302 dodałeś okulary, jeszcze chyba nikt na to nie wpadł:neutral:
Tak myślałem że o to chodzi. Stary wyjadacz utrze nosa nowemu który śmiał niepochlebnie napisać coś o jednym zdjęciu. Ani nie robię z siebie pioniera ani tylko nie kopiuję, osoba z takim doświadczeniem jak Twoje powinna wiedzieć że nie da się za każdym razem odkrywać ameryki na nowo i powtórzenia pewnych ujęć są nieuniknione. Nie napisałem, patrzcie jaki jestem oryginalny, wiem że podobne pozy były już wykorzystywane, jedyne co mogłem dołożyć od siebie to obrócić zdjęcia w lekki żart i owinąć je w nowy papierek. Czasami i tak bywa, jestem jednak pewien że zdajesz sobie sprawę że znajdziesz u mnie też rzeczy których jeszcze nie było, więc daruj sobie złośliwe uwagi, chcesz coś napisać o konkretnych zdjęciach, śmiało, ale odgrywanie się za różnicę zdań z innego wątku jest trochę szczeniackie.