To zależy od tego jakiego ma 'gana' i ile kulek na sekundę potrafi wypuścić ;)
Wersja do druku
To zależy od tego jakiego ma 'gana' i ile kulek na sekundę potrafi wypuścić ;)
[QUOTE=kris200;609050]
m.
/QUOTE]
Kuba, ze 3 tyg Cię nie widziałem, zmężniałeś :mrgreen::twisted::lol:
http://www.kruk.asg.pl/ tych mozna by namówic do zabawy w BORówki ;]
zdecydowanie Yoshitaka ;)
Jablam - gratuluję wygrania konkursu na MMKrakow.pl :)
Tylko nie mów nikomu, że fociłeś Nikonem...
UPS; wygadałem się hehe
Hmm... Tylko po kiego grzyba JaBlamowi jeszcze kurs fotografii? :)
Może to będzie kurs fotografii nikonem :mrgreen:
No proszę :) gratulacje Jarek :)
entuzjazmu może i nie widać, ale podejrzewam, że chętnych się trochę znajdzie jak zawsze :D
trzeba by było termin ustalić, to wtedy się będą ludzie decydować (canis daj termin na ten wyjazd dalszy, skoro zaproponowałeś to wtedy będziemy zbierać ekipę):mrgreen:
a co do bunkrów, kumpel mówił, że twierdza borek jest warta zobaczenia - ja mam jeden z dni tego weekendu wolny(nieważne czy sobota czy niedziela, ale muszę do piątku rano wiedzieć), więc wtedy z chęcią bym się przeszedł :mrgreen:
Ja bardzo chetnie. Tylko jesli w gre wchodzi dalszy wyjazd to niestety nie jestem mobilny. Jesli ktos z kolegow mialby miejsce wolne to bylbym zobowiazany. Dorzucam sie oczywiscie do paliwa.
Miejsce zawsze się znajdzie, zresztą jakbyśmy jechali to pasowało by pojechać mniejszą liczbą aut - coby taniej wyszło :D
ja też chętnie bym pojechała, tylko że ja niemobilna :(
Ja też pewnie będę miał miejsce, więc to nie będzie problem, jak ktoś jest niemobilny :D
Ejjjjj...
zazdroszczę Wam! się działo ostatnio!
a gdzie i kiedy następny fotozlocik?
pzdr ;)
No wlasnie zdziwilem sie Majku ze Ciebie na 2 ostatnich nie bylo :) Duzo portretowania bys mial!
Nie tylko makro :) Kuba mial Babylensa... mozna bylo pomacac 5D II , 35 1.4:) Ba! Nawet Nikona d700! :p
Jeśli to ten weekend się gdzieś wybieracie to ja odpadam niestety nie dam rady. Przyszły bardzo chętnie. Co do tego wyjazdu to wypadałoby go zorganizować raczej późną wiosną niż teraz (nie dość, że pogoda taka sobie to teraz wszystko się topi).
Witam
Jeśli chodzi o Kozubnik to dziś dowiedziałem się że w niedzielę kulkowcy planują tam napierdzielanko .Na obecną chwilę jest to aktualna wiadomość.
Ja bym tam jechał wiosną...
Tak szczerz mówiąc to masz rację z tą wiosną , po tej ilości śniegu która wsiąkła w glebę zrobiło się sporo błota.
W niedzielę prawdopodobnie wybiorę się tam bowiem zostałem zaproszony ,więc może coś popstrykam przy okazji obadam nieco teren , a i jakąś fotą może rzucę.
Ja nie byłem na bunkrowaniu, więc także chętny.
to jak na razie jest nas trzech :mrgreen:
Proponuję fort 52 "Borek" - ten
To teraz pytanie? sobota czy niedziela? ten weekend czy następny? :) - Jeżeli ten to o decyzję w miarę szybką proszę, bo muszę do jutra rana zdecydować, który dzień mam wolny od zajęć domowych :mrgreen:
Edit - zdecydowano za mnie - sobotę mam wolną...
A jak będzie niedosyt po Borku to możemy od ręki po sąsiedzku załapać Łapiankę. :)
Chętny. Tyle, że prognozy na łikend nieciekawe.
Ja moge w niedziele :)
u mnie sobota niestety odpada, ale jeśli by była to niedziela, to się zapisuję :)
Dobra, bo się sajgon robi:
Robimy listę, wpisujta się i pasujący dzień:
1) Nessuno niedziela
2) Yoshitaka sobota od 12stej/ niedziela
3) JaBlam niedziela
1) Nessuno niedziela
3) JaBlam niedziela
4) domero obojętnie
1) Nessuno niedziela
3) JaBlam niedziela
4) domero obojętnie
5) Robert Dy obojętnie
Z mojej strony ten weekend odpada. Niestety jestem zajęty. Poza tym forty jakoś mi się już przejadły :-).
Nie, ja zabieram Magdę :P
1) Nessuno niedziela
3) JaBlam niedziela
4) domero obojętnie
5) Robert Dy obojętnie
6) Myst obojętne (choć wolałbym fort Rajsko) ;)
1) Nessuno niedziela
3) JaBlam niedziela
4) domero obojętnie
5) Robert Dy obojętnie
6) Myst obojętne (choć wolałbym fort Rajsko)
7) kris200 niedziela (wynegocjowana, już bez możliwości wymiany :mrgreen:)
Magda i Canis - to w przyszłym tygodniu też coś się wymyśli - może te cmentarze co to kiedyś o nich pisał Canis, albo ul. Długa z rana bez dużej liczby ludzi?
No ale teraz forty :)
Ja ostatnio bylem w prokocimiu i w rajsku w jedno przedpołudnie, więc na pewno się da - pytanie czy się chce :)
Mnie zależy na Rajsku bo tam są świetne 'hale' koszarowe nadające się idealnie na slubne plenerki :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Nic nie chcę mówić, ale obecnie mgiełki są do focenia smętarzy wprost wymarzone :)
Hej,
mam cichą nadzieję, że pamiętacie mnie z sesji fotograficznej w studio (z madallenką).
Jestem niemobilna, ale chętnie dołączyłabym do Was, może domero zlituje się i mnie zabierze. Wprawdzie aparat jaki posiadam, to kompaktowa cyfrówka canona, ale może domero będzie potrzebował pomocy ze statywem :smile: Dzień wyjazdu obojętny.
Witamy piwem i obiektywem :mrgreen:
1) Nessuno niedziela
3) JaBlam niedziela
4) domero obojętnie
5) Robert Dy obojętnie
6) Myst obojętne (choć wolałbym fort Rajsko)
7) kris200 niedziela (wynegocjowana, już bez możliwości wymiany )
8 ) Oliwka obojętne