Podoba mi się 146 i 147.
151 leci w lewo.
--- Kolejny post ---
152 dobry pomysł, szkoda, że tył trochę przycięty.
Wersja do druku
Podoba mi się 146 i 147.
151 leci w lewo.
--- Kolejny post ---
152 dobry pomysł, szkoda, że tył trochę przycięty.
152, byłoby fajniej,gdyby rozmycie szło do tyłu, taki efekt prędkości. Potwór. 900ccm z jednego gara i pewnie potężny moment obrotowy.
152) Nogi brakuje na podnóżku, zrobione z drugiej, równoległej maszyny z niewielką różnicą prędkości. Wypada dopracować metodę i powtórzyć. Pomysł nie jest nowy, ale daje fajne efekty.
Mogło tak być ,ale nie było.Noga blisko ziemi,bo to sekunda po starcie,przyspieszenie i ciężkie buty,zawsze tak jest.,a przy czasie 1/4s tak wyszło .
Jedyny ostry kawałek to logo na zbiorniku.Taki pseudo panning.Z równoległego motocykla tak by nie wyszło,a mam takich fotek sporo.
Sa zerojedynkowe: albo ostre,albo poruszone.Przyznaję: przypadek ,ale i tak lubię tę fotkę :D .
Tylko dla poważnych ludzi :mrgreen: .
153
Darłowo,park latarni morskich i trzy świetne,duże tory kolejek i kilkanaście zestawów,rewelacja :mrgreen: .
153) Jakoś muszą przyciągnąć turystów.
Ciut za dużo i przeszkadza to zielsko na pierwszym planie, ale to tylko moje amatorskie spostrzeżenie.
Warto się przejechać do Wolsztyna, tam są działające parowozy w naturalnej wielkości.
153)Ładne kolory i wyraźnie zrobione ale taki wielki haos widac(zapewne się nie dało inaczej) ale może jak byś ten statek złapał na środku zdjęcia,mogło by się nieco zmienić
Tak mi się wydaje. Pozdrawiam