A może ciebie to nie śmieszy? Jakieś nudne i głupie? Zwłaszcza w szopie?
Wersja do druku
A może ciebie to nie śmieszy? Jakieś nudne i głupie? Zwłaszcza w szopie?
jak powiada niejaki gawryl - łeee ;) mnie tam sie widzą ostre listki centralnie i po lewej z tyłuCytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
no ale chyba warto ;)Cytat:
Lekki krop, jakos 80% oryginalnego kadru. Ten lens tak ma. Mysle o wymianie go na 70-200/4 ale to drogo...
takie małe światełko, goście z lotniskowca zgodzili się mi przyświecić :mrgreen: naprawdę fajne światło na burcie 8)Cytat:
Nie było lampy. Zza pleców światło od portu.
si, a ta jest dużo fajniejsza. No chyba że chodziło o lawę ;)Cytat:
Co się powtarza? Druga fota z łódką?
Hm, może typowy błąd z przekadrowaniem. Ostatnio nauczyłem się używać pozostałych punktów AF (dziwnie związane z nabyciem 50/1.8 )Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
właśnie nie wiem, czy będę widział różnicę. waży tyle samo, zakres mniejszy w górę, ale może ostrość+crop to zrównoważy...Cytat:
no ale chyba warto ;)
Znane francuskie lotniskowce na węgiel drzewny zasilane ;)Cytat:
takie małe światełko, goście z lotniskowca zgodzili się mi przyświecić :mrgreen: naprawdę fajne światło na burcie 8)
si, a ta jest dużo fajniejsza. No chyba że chodziło o lawę ;)
http://tomaszg.pl/foto/05krakow/img_7706.jpg.html to mi sie podoba.
Chyba Danisz miał takie zdjęcie lepiej zrobione, bo dojarał fleszem i zahipnotyzował konie.
Hehehe, jeden kon chyba stracil glowe ;)Cytat:
Zamieszczone przez Venio
Mam takowe Tomku ale chyba nie jest taka ostrość jak u Ciebie bo ja robiłem z łapy ;)
niestety chyba przeoczyłemCytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
szukaj szukaj. może znajdziesz.
Wybieram się wkrótce do Wasilkowa na ten cmentarz nocą/wieczorem. Podobno figury są fajnie oświetlone. Danisz, jak będziesz w Białym to choć też.