ciekawe i ładnie złapane żaba i krokodyl, a z właścicielem coś jest na rzeczy bo strasznie zadowolony kolega :)
Wersja do druku
ciekawe i ładnie złapane żaba i krokodyl, a z właścicielem coś jest na rzeczy bo strasznie zadowolony kolega :)
Kilka takich ala produktowych, Dla piwka :P , tylko z wykorzystaniem naturalnego światła, żadnych flashy ;) takie zabawy.
123.
124.
125.
Hm, fajnie wygląda. Muszę też pokombinować ze światłem naturalnym albo sztucznym ale stałym. Ten materiał to prześcieradło? ;)
Ciekawy pomysł z krojeniem obiektywu :D swoją drogą sam obiektyw też fajny. Nie miałem w ręku jeszcze żadnej elki, ani nawet Canona żadnego. U mnie króluje Tamron :mrgreen:
Ten materiał to kartka papieru A1 ma taką fakturę we wzorek, w sumie fajny ten wzorek... obiektyw taki sobie, przy ogniskowej 70 mydli trochę od 100 jest ostry jak brzytwa, z Tamrona używam tylko 24 - 70 śmiem twierdzić że jest lekko ostrzejszy jak canona Lka... reszta to canony już te ostatnie były robione canonem 85mm 1.8. do tego krojonego obiektywu powrócę z pomysłem musze tylko dostac odpowiednią deske do krojenia i pare innych okrągłych filtrów zeby lepiej pasowało :)
125 masz brudną matrycę, czy podkład ma takie plamki w górnej części ?
Ale pomysł mnie się podoba z takim oświetleniem.
Hmmm chyba matryca haha musze zerknac, albo syf na obiektywie ...
--- Kolejny post ---
Ogólnie nigdy nie lubiłem flashy i doświetlania, bo lubiłem naturalne światełko, ale bez tego nie da się, :) choć umiejętnie stosowane daje niezłe efekty, ale to trzeba wytrenować sobie i wypracować. przede mną dłuuuga droooga jeszcze, do dopracowania umiejętności ....
126.
--- Kolejny post ---
127.
O. toto to tak. Ładne, miękkie światło, delikatne cienie, rozmycie ze szkła, czy z pp?I tak się podoba;)
Tu orginał