Mam adres. Trzeba uważnie czytać warunki zgłoszenia:?. Dziekuję!
Wersja do druku
Spokojnie, nie krzycz:). Napisałem wyżej, że już mam. Dzięki.
Robert
Myślicie, że ma sens jeszcze kupować sprzęt, którego dotyczy promocja i liczyć na cashback ?
Dzis widzialem ze zmienili regulamin, zwiekszyly ilosci na niektore produkty :)
Widzę w regulaminie, że wysokość kwoty, którą dostaniemy w promocji, trochę obniżyła poprzeczkę od 14 czerwca. :P Wniosek wysłany w poniedziałek, czekam na odpowiedź. :)
No to chyba spróbuję. Przymierzam się do 17-40, po odliczeniu vatu oraz cashbacku wyjdzie tyle co używka na allegro. Dopytam jeszcze jak wygląda sprawa kwoty cashback 410zł - od tego trzeba jeszcze odjąć vat ? Więc tak na prawdę otrzymam przelewem 315zł ?
Trochę offtop (mam nadzieję, że mnie admin nie zbanuje:P) : kombinuję z szerokim kątem pod 5d jak koń pod górę, chyba już z pół tego forum przeszukałem. Co wybrać : Sigma 12-24 (używki po 1500zł), wspomniany 17-40, samyang 14, tokina 12-24 lub coś innego ?
Zastosowanie : Krajobrazy (więc podejrzewam, że im szerszy kąt tym lepiej), rzadko reportaż, panoramy cylindryczne. Pod sferyczne poluję na zenitara 16, ale to w drugiej kolejności. Żadnego innego spacerzooma nie mam. A tak w ogóle to na razie nie mam nawet aparatu :) Dzięki za porady!
ps. jeśli już to w jakim sklepie kupować tego 17-40 żeby zaakceptowali cashback? Tylko te co na stronie wypisane ?
swishu Stoję przed podobnym wyborem, szerokie uwa do 5D classic. Najwięcej + i głosów za jest za tą elką 17-40, jest jeszcze tańszy canon 20-35 usm.
A ja mam pytanie, czy ktoś już dostał zwrot pieniędzy na konto?
§ 5. Premia Pieniężna
7. Uczestnik otrzymuje powiadomienie o przyznaniu Premii Pieniężnej na adres e-mail podany w formularzu zgłoszeniowym, w terminie do 7 (siedmiu) dni roboczych od pozytywnej weryfikacji zgłoszenia udziału w Promocji dokonanego przez tego Uczestnika.
Taką dostałem.
8. Premie Pieniężne wypłacane są przez Organizatora niezwłocznie po pozytywnej weryfikacji, o której mowa w ust. 7, nie później jednak niż do 31 sierpnia 2013 r.
Chciałem podkreślić wyraz "niezwłocznie" u mnie mija już prawie miesiąc, ale są tacy co wcześniej z promocji skorzystali.