Odp: Pytanie: Wybór telefonu?????
Cytat:
Zamieszczone przez
szuwary
Rzeczywiście, kieszenie damskich dżinsów... moja żona to marudzi, że HTC Desire, który jej oddałem, jest za duży.
z moja slubna mielismy dwa lata Desire, jak przyszlo teraz do wymiany to postanowila, ze tez obejrzy co ja sobie wybralem (ww. SGSIII). mowilem z gory, ze dosc duzy jest. nie przekonalo jej. tylko ze wolala bialy, "bo ladniejszy". i pelny SIII nie mini.
wielkosc? no do reki to nie jest moze najwygodniej, ale na pewno latwiej znalezc w torebce niz Desire. formy zdrobnialej "torebka" oczywiscie nie nalezy mylic, ze chodzi o cos malego. bo na pewno nie uporzadkowanego, ale to juz wielokrotnie przerabialismy... ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
m_o_b_y
Od dawna wiadomo, że największych i najbardziej zaciekłych przeciwników iphone ma pośród tych, którzy go nie mają, a często nawet nie trzymali w ręce.
:)
Pozdrówka
a jak ktos ma ipada i to mu z okladem wystarcza, zeby miec po dziurki w nosie rezerwatu applea? to liczy sie, czy nie?
Cytat:
Zamieszczone przez
akustyk
z moja slubna mielismy dwa lata Desire,
My trochę dłużej ;) Ale Wam się pewnie dzieci wcześniej urodziły ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
dinderi
My trochę dłużej ;) Ale Wam się pewnie dzieci wcześniej urodziły ;)
pasozyt osobisty, sztuk jeden, urodzil sie wczesniej ;)
a co do Desire to de facto nie pozbylismy sie jeszcze na rzecz osob trzecich. na jednym jest prepaid dla przyjezdzajacych w gosci rodzinek, na drugim Lebara pod katem tanich telefonow do PL.
de facto byla rozwana opcja zakupu Sensation XL. a jest tylko Galaxy
@dinderi - kup ajfona, nie bedziesz żałował. Jedyny telefon, którego moja żona naumiała się w 5 minut. Z nokiami to zwykle zajmowało tyle co live time telefonu. :mrgreen:
Cytat:
Od dawna wiadomo, że największych i najbardziej zaciekłych przeciwników iphone ma pośród tych, którzy go nie mają, a często nawet nie trzymali w ręce.
Pozdrówka
I których na iPhone nie stać. :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Janusz Body
@dinderi - kup ajfona, nie bedziesz żałował. Jedyny telefon, którego moja żona naumiała się w 5 minut. Z nokiami to zwykle zajmowało tyle co live time telefonu. :mrgreen:
Dziękuję, pomogłeś mi bardzo :mrgreen: Pozdrowienia dla pani Magdy :)
Cytat:
Zamieszczone przez
dinderi
?....Pozdrowienia dla pani Magdy :)
A dziękuję, pozdrowię. Powinienem być w domu w przyszły weekend. (Jak się uda spokojnie przejechać indyjski - piractwo znowu się obudziło... )
PS. Moim następnym notebookiem będzie Apple. :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Janusz Body
PS. Moim następnym notebookiem będzie Apple. :)
jak to sie u nas w NL mowi: sterkte!
Cytat:
Zamieszczone przez
Janusz Body
Jak się uda spokojnie przejechać indyjski - piractwo znowu się obudziło...
A może na piratów działałby "rzut ajfonem"? Rzucałoby się takim ajfonem w statek piracki. Oni by go łapali, zachwycali się dyzajnem, funkcjonalnościa i niezawodnością, a my "łowsem, łowsem" nogi za pas...
Najlepszy telefon do internetu a zwłaszcza do czytania canonboard to Samsung Note lub Note 2 :D
Wysłane z mojego GT-N7100