No tak myślałem, ale chciałem wstawić poprawione. Nie zawsze mi wychodzi jak widać. :)
Wersja do druku
No tak myślałem, ale chciałem wstawić poprawione. Nie zawsze mi wychodzi jak widać. :)
"Witam wszystkich na forum, niedawno nabyłem pierwszą lustrzankę i chciałbym podzielić się moimi 'pstrykami'. Zapraszam do oceniania."
No właśnie, do tego należałoby teraz dołożyć jakąś dobrą książkę o podstawach fotografii, bo wszystkie zdjęcia pokazują brak znajomości podstaw właśnie. Jest cheć, pasja itd., wszystko super ale niepotrzebnie wyważasz otwarte drzwi, ktoś już to zrobił wcześniej :)
świetne :D, czemu tylko ja (ja) tak bardzo nie lubie kwadratów :)
Mam wrazenie, że torebka jest zbyt intensywnie kolorowa w stosunku do całości zdjęcia, zbyt przyciągając wzrok (jest w mocnym punkcie, co wzmacnia przyciąganie wzroku) - no chyba ze to zdjęcie reklamowe produktu ;). Poza tym ok, przyjemnie się mi ogląda.
Dzięki. :) Zdjęcie reklamowe to nie jest, także nad torebką popracuję.
nie ma co pracować nad torebką :) zdjęcie spoczko! tylko nie cropuj ich na siłę
oj przesadzasz kolego :) to, że modelka ubrała jasną torebkę to chyba tylko jej upodobanie - weź tu kurczę zrozum kobietę :D.
A tak całkiem na poważnie widzę postęp - tylko nie cropuj tych zdjęć do kwadratu i będzie miodzik! Pozdrawiam
Ok, ok. :) Dzięki za opinię.
Coś tam poczyniłem ostatnio.
74.
gdzies ty był jak ciebie nie było bombi?fajn fota