Ooo bardzo fajnie :) W sumie czy nas będzie na 2 grupy ? Jakoś chyba damy radę ;) To może zrobimy listę aby wiedzieć ile osób by było? Tak jak było pisane 25-26 luty termin do ustalenia.
1.Bialy_92
Wersja do druku
Ooo bardzo fajnie :) W sumie czy nas będzie na 2 grupy ? Jakoś chyba damy radę ;) To może zrobimy listę aby wiedzieć ile osób by było? Tak jak było pisane 25-26 luty termin do ustalenia.
1.Bialy_92
coś się tam znajdzie ;) co do grup to jednak optuję, żeby zrobić je jako dwie oddzielne i np wprowadzić jakiś mały motyw rywalizacji ;) jedna grupa jedna modelka a po tygodniu zrobić konfrontację i np pokaz waszych dzieł ! co Wy na to ?? Jako dodatkowy smaczek dla zwycięzcy "konkursu" mogę zaproponować jakąś mała nagrodę np jakiś voucher na sesje w studio !
Pytanie takie- jeśli modelka się zgodzi, ale za opłatą- zrobimy ściepę?
Nie jest to spory koszt, ale wypadałoby nie fatygować na kilka godzin kogoś całkiem za darmo.
Mowa oczywiście o dziewczynie, która już ma obycie i nie będzie debiutantką.
To i ja się piszę
1.Bialy_92
2.Natan
3.Zbyszko666
4.Oli85
oczywiście też jestem zdania że pasuję się zrzucić na ten interes, tylko po ile? pytam bo u mnie koniec miesiąca pod kreską więc muszę się przygotować :) by żona za bardzo mnie nie beształa :D
1.Bialy_92
2.Natan
3.Zbyszko666
4.Oli85
5.soltysh
Myślę, że zobaczymy ilu nas będzie i zrzuta jak najbardziej będzie. A co do pomysłu Sławka z rywalizacją - bardzo mi się podoba.
Witam, jeśli są wolne miejsca, chętnie dołączę do imprezy ;). Zaczynam i fajnie zobaczyć, jak to wygląda na żywo :D.