Zbyt duże nie są konieczne, 1000px na dłuższym boku są jak w sam raz, w razie potrzeby np, jako fotografia na okładce, poproszę o większe bezpośrednio na mailu.
Wersja do druku
Obiecałem, że wrzucę zdjęcie grupowe w większej rozdzielczości ale... może mi ktoś podpowiedzieć gdzie najlepiej jest je zawiesić? Bo na imageshack.us jest za duże... :oops:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zapomnieliśmy chyba wrzucić zdjęcia jeszcze jednej ważnej osoby: Blendziarza...
który co prawda czasami zamiast świecić na modelki
świecił na... hmmm... modeli (?)
a efekty były takie ;)
Przemek (ten po prawej z wielką blendą) bardzo poważnie podszedł do swojej roli i chwała mu za to ;-)
Choć trzeba przyznać, że zaskoczył wszystkich wieczorem będąc inicjatorem pierwszego szaleństwa na parkiecie :grin:
Z tego co my dolnoślązocy, mamy wstympnie ustylone, to na wiosnę organiuzjemy zlot we Wrocławiu z noclegiem w jakimś wrocławskim hostelu, lub pensjonacie pod wrocławiem, tematy konkursowe oprócz focenia modelek, bo to pewnie będzie chciało stado ludzi, będzie - Polowanie we Wrocławiu Nocą, a nie balety i uszczerbki na zdrowiu. Trzeba by jednak nadmienić że wrocławskie lokale żyją i egzystują trochę inaczej, niż ten w nadmorskiej miejscowości, a co za tym idzie zagrożenie upadku i obicia się jest minimalne. Najważniejsze żeby u Łodzian wyszedł zlot jako pierwszy w kolejności...
z tego co żeśmy mówili to jeszcze kroi się kolejna impreza tyle ,że tym razem na śląsku dokładnie plener będzie w hotelu dla vipów z czasu PRL-owskich :) KOZUBNIK
także jak my to wszytko pogodzimy hymm nie wiem :|
Spoko damy rade, my dolnoślązoki nie mamy do Was daleko, a może i morze się ruszy ...
może i morze się ruszy, a jak wiadomo powszechnie wszem i wobec Szczecin nad morzem jest :)
..., nad które można dojechać tramwajem '9' :)
u nas na Halemba można zajechać tramwajem 9 :)
a to je koło hasioka ? :)