Mandarynko twoja młoda jedzie trupem.
Wersja do druku
Mandarynko twoja młoda jedzie trupem.
Ja to jeszcze jestem cienki bolek. Ale skoro znalazło się tylu chętnych może i ja spróbuję. ACR i krzywe w photoshopie.
W porównaniu z tymi woskowymi kukiełkami zamieszczanymi w tym wątku na pewno. Tyle, że ja wcale nie zamierzałam osiągać takiego efektu jak inni, bo z wosku to jest dobra gromnica na trumnie a nie twarz panny młodej.
I przyznam się szczerze, że jakbym dostała od fotografa robiącego mój ślub takie zdjęcia jak na przykład to wickermanna, na którym twarz wygląda jak kawałek lateksu z całych sił naciągnięty na wypolerowany marmurowy posąg, to najpierw bym go zabiła, a potem zażądała odszkodowania za zniszczenie pamiątki z mojego najważniejszego dnia w życiu.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Suplement do poprzedniego:
Ale skoro winszujesz sobie skórę w naturalnych barwach, to proszę bardzo:
Przy czym szczerze mówiąc obojętne jest mi czym tym razem będzie Ci młoda jechała albo jak wyglądała - ja wiem jakie wartości RGB ma w poszczególnych miejscach jej skóra i to, jak u Ciebie wygląda, jest w związku z tym kompletnie obojętne :-)
[I przyznam się szczerze, że jakbym dostała od fotografa robiącego mój ślub takie zdjęcia jak na przykład to wickermanna, na którym twarz wygląda jak kawałek lateksu ...]
No dobra - tylko odróżnij zdjęcia, które ja naprawdę oddaję od zdjęć przerabianych zgodnie z prośbą autora wątku w tej zabawie, bo coś czuję, że chcesz mi "przypiąć łatkę".
Jak chcesz sprawdzić co oddaję - wejdź na moje www i tam mnie oceniaj.
Zabolała Cię krytyka Husky'ego więc twierdzisz, że zrobiłaś inaczej niż wszycy bo taki był Twój zamysł... :)
...a tutaj się odegrałaś...Cytat:
I przyznam się szczerze, że jakbym dostała od fotografa robiącego mój ślub takie zdjęcia jak na przykład to wickermanna...
...i pokazujesz już Twój nowy zamysł, byle się dostosować.Cytat:
Ale skoro winszujesz sobie skórę w naturalnych barwach, to proszę bardzo
:-D
Ojej następny obróbkowy tasiemiec,ten poprzedni z dziewczyna ze skoliozą sie skończył i następny wskoczył...
Tak z ciekawości też wrzucę :mrgreen:
Sugerując się pierwszym postem, tylko kolor skóry ruszyłem
Uploaded with ImageShack.us
Jak to Wam się widzi ??
[/URL]