również i ja...
Wersja do druku
również i ja...
Bardzo prosiłbym o programik na borowik18[at]gmail[dott]com - potestuje jak działa z Canonem 1D Mark II - ewentualnie sam też coś pokombinuje z działaniem - troszke sie programowaniem interesuję i zajmuję ;)
i ja i ja makler11[at]tlen.pl
poprosiła bym o programik na szalony_duch[at]wp.pl
ja prosiłbym - jak zwykle - o wysyłanie wszystkich próśb o wysyłkę programu bezpośrednio na:
mxw3 [at] o2.pl
nie wpisujcie próśb tutaj ani tym bardziej nie wysyłajcie mi PW.
przypominam, że obecnie dostępna jest wciąż tylko wersja 0.3 z roku 2005 dedykowana do 350D.
Pozwolę sobie odświeżyć wątek.
Nie wiem jak Wy ale ja nadal używam programu Fotoloader, jest nieoceniony zważywszy na ilość zdjęć, jaką wykonuję miesięcznie, katalogowanie po dacie i zgrywanie na dwa różne dyski w celu backup-u, jednym słowem super.
Powracam do tematu, ponieważ zakupiłem sobie ostatnio Panasonic-a DMC-G1, jako aparat typowo mobilny na rower, lustrzanka z gripem za ciężka, by targać w plecaku na dłuższe wyprawy rowerowe.
Pytanie do autora, czy będzie w przyszłości szansa na zgrywanie zdjęć Twoim programem z ww. Panasonic-a? Struktura katalogów na karcie SD jest podobna, jak na karcie CF z Canon-a.
hehe, no nieźle. cieszę się, że ktoś z tego jeszcze korzysta. 8-)
tak tak, gdyby powstała nowsza wersja, to raczej bez problemu czytałaby zdjęcia, RAWy, filmy z wszelkich urządzeń robiących zdjęcia: lustrzanek, kompaktów, kamer, komórek, smartfonów, zegarków, pendrive'ów itp. itd.
jeden warunek: podłączanie do PC jako zewnętrzna pamięć masowa (czyli dysk z "literką" E, F, G itd.). na szczęście większość urządzeń spełnia ten warunek. jedyny wyjątek to lustra canon EOS podłączane przez USB - tu wymagany jest czytnik.
xxxxxxxxxxxxxxxx
poproszę i ja na silver111 [at] o2 [dot] pl
dzięki