A to moja najlepsza fotka (chyba najlepiej na niej wyszłam ;)) - wszyscy sie nia stale zachwycaja wiec nie ma powodu myslec inaczej:
No i moze jeszcze ta:
Wersja do druku
A to moja najlepsza fotka (chyba najlepiej na niej wyszłam ;)) - wszyscy sie nia stale zachwycaja wiec nie ma powodu myslec inaczej:
No i moze jeszcze ta:
Z mojej wypowiedzi nie wynikało wcale, że Sigma była biała, weź pod uwagę, że białą rurę mogłem mieć podpiętą do drugiej puszki.Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
A to jeszcze jedno foto, żeby nie OffTopikować
kurde... mialo byc najlepsze, czyli z definicji elementu maksymalnego powinno byc jedyne, a tu kazdy sobie kilka zdjec ...
to ja nie bede gorszy...
takie nowe... spodobalo sie :-)
Cytat:
Zamieszczone przez alahari
Pierwsza fota super. Ten kolega na drugiej wrocil niedawno z Antarktydy w kostce lodu, czy tez poslizgnal sie na parkiecie zaraz przed pozowaniem? Nazbyt zywo to on nie wyglada ;)
Jak patrzę na wasze zdjecia, to moje przestają mi się podobać :(
Chyba sprzedam aparat, kupię wędkę i zaczne chodzić na ryby :mrgreen:
W sumie, to nie wiem, może taki KICZ
No to moze teraz ja ;) Niekoniecznie najlepsze ...trudny wybor ...ale innym sie podoba :)
P.S.
Akustyk: dobra fota!
A mnie sie wydaje, ze wrecz przeciwnie ;) Ale fakt - to trupek szerszenia. Znalazłam go prztwierdzonego do ściany budynku, zostal uwieziony przez kawałek jakiejś nitki. Przykra śmierć :( Ale przynajmniej ma pośmiertny portret w postaci "Pastuszka" :)Cytat:
Zamieszczone przez Andee
A słyszałeś o porządkach częściowych? Taki hint (od Viteza się nauczyłem, a co!): Ile ideałów maksymalnych jest w algebrze?Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Tomek, to juz jest zboczenie ;) :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Fakt "nie wszystek umarl", jego koledzy nie maja tego szczescia, taka ich dola... :roll:Cytat:
Zamieszczone przez alahari