No pieknie :?
nie dość, że w Stanach mają ze 30% taniej, to jeszcze QC lepiej działa.
Też sobie nazwę wybrali :lol:
Wersja do druku
Faktycznie sklep okazał się mieć najlepsze ceny na te obiektywy i nie dotyczy to jedynie Warszawy. Zdaje sie, że działają już 12 lat, tu ich strona swww.eurocamera.pl
Hej,
Nie wiem czy już był tutaj ten sklep wymieniany, ale ja polecam Foto-Mil (http://www.foto-mil.pl). Zakupiłam u nich ostatnio torbę Correspondent 400. Bardzo miła obsługa. Jeśli chodzi o ceny to są średnie, ale w przypadku torby taniej nie znalazłam...
Karolina
no ja polecam dokladnie sie dogadywac podczas zakupow w tym sklepie. Kupowalem u nich Canona 28 1.8 i jak rozmawialismy telefonicznie to wszystko bylo pieknie. Jak przyszlo do odbioru na gieldzie to sie okazalo ze gwarancja jest sklepowa. Oczywiscie podczas rozmow telefonicznych pytalem czy jest gwarancja realizowana w serwisie Canona PL - "tak, oczywiscie jest". No ale poniewaz byly duze problemy zeby dostac szklo to jakos ugadalismy lepszą cene i teoretycznie gosciu zapewnil mnie ze jak w ciagu tygodnia zwroce szklo z jakiegos powodu to odda kase. Na szczescie wszystko gra.
No ja też znam ten sklep i nie miałam problemów z gwarancją. Może to tylko przypadek... Kupiłam już w Foto-Milu Nikona D40 i torbę na niego, a że należę do forum NIKONA, to jeszcze dostałam rabacik :). Dla mnie sklep OK.
Pozdrawiam,
Aga
Aktualnie w czasie najbliższych 2-3 tygodni będę chciał zakupić 40d z jakimś szkłem i kartą (zmiana systemu), i tak przeglądam ceny na stronie Eurocamera i trochę mnie przeraziła cena za standard Canon 17-85/4.0-5.6 EF-s USM IS
2000zł! To są ich aktualne ceny na witrynie?
40d kosztuje u nich 4400zł.
Trochę są drodzy. 2000zł za szkło które można kupić za 1400zł w sklepie.
Ktoś mógł by mi polecić jakiś pewny sklep/sklepy w Warszawie? Zakup na fakturę.
Jestem z poza Warszawy więc chcę uniknąć marnowania czasu i energii na jazdę po całej Warszawie w poszukiwaniu sklepu.
Ze swojej strony chciałbym pochwalić użytkownika (i allegrowicza) Nowart. Zakupiłem dzisiaj u Nowart'a zestaw 40D + EF-S 17-55 2.8 IS. Wczoraj złożyłem zamówienie i dzisiaj sprzęt był u mnie! Cały, kompletny, pachnący nowością, ze wszystkimi instrukcjami, oryginalnym softem, euro gwarancją, działający, po prostu cudo :)
Poza tym, kontakt najlepszy z możliwych, telefonicznie i mailowo. Po prostu bezpiecznie, szybko i tanio.
Swoją drogą chciałem kupić ten zestaw u Towersa ale pomimo trzech telefonów zostałem zignorowany. Tzn Pan Towers powiedział, że tak, wszystko ładnie, zestaw ma, że przyjął zamówienie, a potem się już nie odezwał. Nie wiem czemu, jego sprawa, przynajmniej dał zarobić komuś innemu, może tak miało być ;)
pozdrawiam,
Naos
Również polecam Nowarta.
Świetny kontakt, szybka przesyłka.
No i sprzęt po super cenie :)
Pozdrawiam.
Naos - nie będe wnikał w szczegóły...ale zignorowany na pewno nie zostałeś( jeśli tak się poczułeś to Przepraszam ), po prosty przy natłoku zajęć czasami coś umknie :) nie siedze przy necie lub przy telefonie 24h:) to nie jedyne moję zajęcie :) Prowadzę poważna firmę fotograficzną a od początku tego roku wszedłem mocno w reklamę, ale pomimo tego staram się aby każdy był zadowolony widocznie miałem dać zarobić konkurencji....:) którą serdecznie Pozdrawiam :)