Dziecko Rosemary w innym wydaniu
a reszta moich fotek na TUTAJ:
Wersja do druku
Dziecko Rosemary w innym wydaniu
a reszta moich fotek na TUTAJ:
Jak już wszyscy się chwalą zdjęciami ze stoczni zrobionymi w "Photo Day", to ja nie będe gorszy.
Kilka moich ujęć można zobaczyć tutaj: Kliknij
Udało mi się sfotografować lalkę i kwiatka jeszcze w dziewiczym położeniu. Potem już wiele osób robiło sobie z nią zdjęcia :D
Lalka była bardzo popularna wśród fotografów, osobiście widziałem jak na zdjęcia z nią, czekało kilka osób. Żałuje, że nie wziąłem takiej modelki od mojej małej bratanicy, tylko pomyśleć ile można by było zarobić na wypożyczaniu.
Fotki ze stoczni fajne, ale co ma kopanie w powietrzu wspolnego ze stocznia, to nie wiem :)
jak dla mnie masa ludzi zmarnowala świetną okazję pofocenia miejsca, którego niedługo nie będzie ;]
wygłupy z kopaniem można sobie porobić WSZĘDZIE.. no ale przynajmniej była beka prawda?
Oczywiście, nie zabraniam nikomu tego, jednak nie dorabiajcie ideologii do wygłupów ;]
byleby tylko nie dorabiać teorii do zdjęć i nie pisać farmazonów. temat Stocznia Gdańska simple it is. trochę historii, kawał nietkniętej ziemi -
to forumowicze chcą oglądać mniemam. 3/4 z nich nigdy nie widzało na oczy tego miejsca i pewnie nie zobaczy, dlatego zaserwójmy im STOCZNIE, i nie róbmy z karate głownego tematu. Choć dobre karate nie jest złe :mrgreen:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
pusto wszędzie, głucho wszędzie, tylko świst przelatującej nogi nad uchem Dżeki Chana było usłyszeć w pobliżu...:lol: