Chyba zdecydowanie wolę coś co można delikatnie sączyć delektując się smakiem... Choć to prawda, że najlepsze lekarstwa są w ciemnych butelkach...
Wersja do druku
Chyba zdecydowanie wolę coś co można delikatnie sączyć delektując się smakiem... Choć to prawda, że najlepsze lekarstwa są w ciemnych butelkach...
A czy ktoś z moderatorów mógłby mi wyjaśnić dlaczego ten temat jest tu a nie w HP ?
To już przerabialiśmy wcześniej: http://www.canon-board.info/showpost...&postcount=116
Nie jesteś moderatorem, więc dalej czekam na odpowiedź.
Ale przytoczyłem odpowiedź moderatora na zadane przez Ciebie pytanie.
Czekam na odpowiedź od innego moderatora.
Jak będziesz czekał to może się chcesz napić? Ale mam już tylko wodę...
Nie wszystko jest takie oczywiste jak się na pierwszy rzut oka mogło by się zdawać. Drzewa jak drzewa ale wszystkie krzywe i do tego w jedną stronę. Nie tylko ja jak widać byłem zdziwiony.
Powiedz nam Sergiusz, masz te zdjęcia poukładane wg treści riposty ? Jeśli tak to musisz mieć jakiś usystematyzowany katalog :) Mam strasznie baaganiarskich współbiurowiczów, przydałby mi się tak niezawodny system segregowania dokumentów jak Twój zbiór zdjęć "na każdą okazję". Ułożyłeś wg kalibru riposty, alfabetycznie czy może jakiś inny tajemny knif ;) ?