... no dobra, zapowiedziałem się więc jestem i też wysłałem choć nie miałem okazji na zbytnie szukanie tego seksu w mieście.
Wersja do druku
... no dobra, zapowiedziałem się więc jestem i też wysłałem choć nie miałem okazji na zbytnie szukanie tego seksu w mieście.
Ja tez wyslalem, niestety znowu ciezk oz czase mbylo a jak juz sie znalazl to pogoda do bani. No ale cos tam wykabinowalem, generalnie pomysl mialem taki od poczatku, gdyby byl otroche wiecej czasu i pogody to bylo by pewnie lepiej, no ale mysle ,ze za pomysl dostane choc jeden punkcik ;-)
Jeden z uczestników przysłał dwa zdjęcia. Jako że wszyscy inni wystawili pojedyncze (w ustawce nie było mowy o zestawach) proszę o kontakt i wybranie jednego z nich.
ja tez mam dwa ale wyslalem jedno, mam nadzieje ze po glosowaniu będzie można wrzucić poza konkursem do i poddać ocenie szanownego jury :smile:
http://canon-board.info/showthread.php?t=38022
Życzę miłej zabawy :-)
No cos malo zdjec Panowie. Tylu chetnych bylo do dogrywki.
Proszę o wybaczenie... Ale wchodzę tu z trzeciego komputera i drugiej przeglądarki.. i fot. nr 4 nie da sie obejrzeć! :(
U mnie wyświetla się ok, ale istotnie foto zawieszało sie gdy je wrzucałem (taki już urok imageshack.us)
No trudno, w takim razie głosuję na czuja ;)
W domu próbowałem się wbić ze stacjonarnego i lapa, a teraz wszedłem z kolejnego firmowego. Wciąż to samo. Pozdrawiam