Jak wygląda sytuacja?
Wersja do druku
Jak wygląda sytuacja?
Aparat IXUS + akcesoria skompletowane. MacGyver ustala z fundacją termin przekazania.
Ja właśnie powoli redaguję maila do tej drugiej fundacji (f-df), jednak najchętniej wstrzymałbym sie z wysłaniem do czasu aż zostanie przekazany IXUS, bo mam nadzieję, ze z osobistego spotkania z osobą(ami) z fundacji "mam marzenie" wynikną jakieś kolejne marzenia i nie bedzie potrzeby angażowania kolejnej.
Zestaw, tak jak pisał gwozdzt, jest gotowy do przekazania.
Przekazanie ma się odbyć w szpitalu w Poznaniu, ale termin niestety nie został jeszcze ustalony, czekam na telefon w tej sprawie. Przyczyną przedłużenia akcji jest stan zdrowi Małgosi, który aktualnie uniemożliwia bezpośredni kontakt z nią.
No i mamy termin, we wtorek jadę do Poznania :-)
Nawet nie wiesz jak się cieszę :!:
Trzymam kciuki, aby tym razem nic już nie stanęło na przeszkodzie i to marzenie się spełniło. Nie zapomnij zabrać ze soba aparatów (IXUSa do podarowania i swojego :-)); nie zapomnij tez podpytać o następne marzenia do spelnienia.
W imieniu wszystkich uczestnikow akcji (i własnym) jeszcze raz Ci dziękuję, że podjąłes się tego wyjazdu!
No to elegancko, juz niedługo oczekiwany finał :) MIło będzie zobaczyć uśmiech Małgosi, nie zapomnij Jej pozdrowić od całej grupy "pstrykaczy", którzy wlączyli się w akcję :)
IXUS przygotowany do pierwszego użycia, zestaw do opstrykania wydarzenia również, za 3 godziny ruszam do Poznania :-)
Powodzenia!
Czekamy na zdjęcia... i tą radość tego dzieciaka... :-D
A tu po cichu znalazło się następne marzenie :-)
http://www.mammarzenie.org/olsztyn/2008/joasia_r.php
Potwierdziłem telefonicznie, że jest aktualne i zarezerwowałem do realizacji.
Dowiedziałem sie też, że drukarkę chce zasponsorować jedna z wolontariuszek fundacji, natomiast my będziemy sponsorowali aparat. Ponieważ to dziecko na pierwszym miejscu postawiło drukarkę, to ponadto umówiliśmy się, że osoba z fundacji kupi drukarkę komputerową, natomiast z naszej strony do aparatu dokupimy drukarkę termosublimacyjną do wydrukow bezposrednio z aparatu (bez pośrednictwa komputera).
Jeśli chodzi o sam aparat, to dowiedziałem sie, że raczej nie lustrzanka; a ponieważ dziewczynka tak bardzo chce fotografować zwierzęta, to pierwsze przyszło mi do głowy, że potrzebne bedą długie ogniskowe, więc na chwilę obecną proponuję S5IS + CP740 + ładowarka/ karta/ aku/ dodatkowe materiały do wydruków (papier, tusze) itd.
Czy są jakies uwagi do tego wyboru?