może to, że było tam wyłącznie czerwone światło i nie używając flesza inaczej sie nie dalo? zresztą o świetle chyba juz pisałam :)
ale postaram się coś z tym zrobić;)
Wersja do druku
może to, że było tam wyłącznie czerwone światło i nie używając flesza inaczej sie nie dalo? zresztą o świetle chyba juz pisałam :)
ale postaram się coś z tym zrobić;)
B/W dla minie nice, szczególnie 74, na kolorowych problemy ze światłem + plus brak ostrości
skoro miało by "ostro", to proszę bardzo - z tego setu tylko 75 jest uratowane (jak to określiłaś). Reszta mnie nie przekonuje.
mea culpa, obiecuje poprawę... na razie chwilowa przerwa w dostawie zdjęć - nawał nauki ( niestety klasa maturalna..)
jak się zdaje prócz polaka i angola matme, gegre i WOS to trzeba choć troche sie pouczyc, inaczej nie da rady :P
toś mnie teraz rozwalił na łopatki... co ty chcesz studiować, facet?!!!
No jak to co, Informatykę ma się rozumieć :D Politechnika Poznańska na mnie czeka... Po maturze się okaże czy z otwartymi rękoma... (a może już po OI? Nie liczę na to, ale może się uda)
Witam.
Co do ostatniej serii koncertowej - kolorowe zdjęcia są obarczone wadami złego balansu bieli/jakichś błędów w trakcie obróbki/etc.
Ale już b&w - naprawdę fajne.
ad. micles:
"No jak to co, Informatykę ma się rozumieć Politechnika Poznańska na mnie czeka"
Najgorszy kierunek :) Pozdrawiam i życzę powodzenia :D