Dawno mnie tu nie było... To sobie pobyłam.
I na stronie też.
Piękne zdjęcia Marek, przepiękne! Nic więcej nie chce mi sie już oglądać po tym..
Wersja do druku
Dawno mnie tu nie było... To sobie pobyłam.
I na stronie też.
Piękne zdjęcia Marek, przepiękne! Nic więcej nie chce mi sie już oglądać po tym..
maiałam iśc, już nawet sobie towarzystwo znalazłam, po czym... zapomniałam kupic bilety no i jak sie zorientowałam, już ich nioe było.. musze sprawdzi co ciekawego w lutym graja...
Ja sam bym chętnie do Poznania pojechał ... pofocić :) Lubię to miasto, jego rytm i klimat. Mój znajomy trochę focił w Teatrze Tańca i bardzo fajne rzeczy z tego wychodziły. Może kiedyś przyjdzie nam się spotkać, albo wy przyjedziecie może do Bydgoszczy :), jakieś spotkanie zorganizujemy ... Kto wie.
Zaa praa szaa myy :)
Hmm, wybacz Marku, to Twój wątek.
Ależ oczywiście, ja również zapraszam i żeby nie było jakiegoś OT-a, poniżej wrzucam coś na spokojną noc ... trochę dobrych emocji:
Ostatnie 10 stron w jakiś sposób nie przejrzałem wcześniej, ale teraz się wziąłem za to. I muszę Ci coś powiedzieć. Z wrażenia stanąłem na potylicy. Słowa uznania i respekt dla Ciebie !
Mówiłem już, że jesteś klasa samą dla siebie :) ? Dobranoc.
Bardzo spodobał mi się reportaż z Koreańskiego baletu. Mam pytanie. Z jakiej ogniskowej robisz takie zdjęcia? Blisko podchodzisz? Zdaje się jakby te osoby w ogóle nie krępowały się twoją obecnością. O ile u znanych z poprzednich zdjęć baletnic wiadomo, że trema przeszła bo się znacie dluższy czas to tutaj jestem bardzo ciekawa jak CI się współpracowało z Koreańczykami?