Gratulacje! To pierwsze dziecko? Zobaczysz, fajnie jest. Nawet to, że nie przespałam ani jednej całej nocy od 1,5 roku da się przeżyć. Zresztą ... ja jestem matką, mój mąż sypia dobrze :)Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Wersja do druku
Gratulacje! To pierwsze dziecko? Zobaczysz, fajnie jest. Nawet to, że nie przespałam ani jednej całej nocy od 1,5 roku da się przeżyć. Zresztą ... ja jestem matką, mój mąż sypia dobrze :)Cytat:
dzieki!
no jasne! przeciez to ma byc corcia tatusia :)Cytat:
Zamieszczone przez Reno
na to tez troche licze :)Cytat:
Zamieszczone przez Reno
skad ja to znam,heheCytat:
zobaczysz: nauczysz sie rysowac:
a takze malowac farbami
potem bedziesz staral sie zainteresowac czyms dziecko
odkryjesz w sobie nauczyciela geografii
no i w koncu Corcia wskaze palcem, kto sie debesciakiem
(jako nagroda za trudy bycia ojcem)
corki sa fajne :D a o nocnym wstawaniu szybko sie zapomina (poza tym maluchy placza i budza sie w nocy tylko przez pierwsze 2 lata;) )
ROTFL ... Vitez poprawiłeś mi humor przed spotkaniem z szefostwem firmy. dziekiCytat:
Zamieszczone przez Vitez
Cytat:
Zamieszczone przez gawryl
kolejny zadowolony Tata ktoremu tylko pogratulowac latorosli... :)
Mała ironia? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez MarekC
Ja to chyba jestem niepoprawnym optymistą i w tej kwestii popieram w większej części Viteza. Póki co (czyt. póki nie ma żony ;)) kompletuję sprzęt i przyzwyczajam kobitkę do "dziwnych" jak ona to nazywa wydatków :lol:
Piękne zdjęcia i komentarze. Łatwo zauważa się Twoją Dumę Ojcowską :)Cytat:
Zamieszczone przez gawryl
Oczywiście obu wam życzę spełnienia marzeń o przyszłej żonie :-)Cytat:
Zamieszczone przez mxdanish
Ja swoje doswiadczenia opieram na realnym przykladzie swojej obecnej towarzyszki zycia ktora zona jednakze jeszcze nie jest, a nie tylko na marzeniach.Cytat:
Zamieszczone przez MarekC
Owszem - wystepuje czasem jako glos rozsadku ale tylko dlatego ze wie ze jestem zadluzony po uszy a mimo tego ciagle cos mnie kusi kupic a nie na zasadzie "to jest bardziej potrzebne niz jakis tam obiektyw" - zawsze zastrzega "ale to przeciez twoje pieniadze".
A potem nastepuje taki magiczny dzien i sytuacja sie nieco zmienia:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
"To jest bardziej potrzebne niz jakis tam obiektyw, poza tym to przeciez nie tylko twoje pieniadze" :mrgreen: