No dobra, no to specjalnie dla Ciebie, umieszczę to zdjęcie o którym mówisz :)
ovh.org na razie leży i strona nie działa :( Jak tylko wróci do normy, to już się wyświetlą :)
Wersja do druku
No dobra, no to specjalnie dla Ciebie, umieszczę to zdjęcie o którym mówisz :)
ovh.org na razie leży i strona nie działa :( Jak tylko wróci do normy, to już się wyświetlą :)
o dzięki, naprawdę podoba mi się to zdjęcie, kolorki, ten załamany horyzont (16mm jak sądzę) - no i jeszcze to że tydzień temu spacerowałem tą ulicą :D pozdrawiam
Ja to rozumiem ale jesli nie widac ze to dachowanie to po prostu czeka sie na nastepna lepsza okazje
Naprawde ? :) Co wiec chciales przekazac tym zdjeciem odbiorcy ?
Racja.
No wlasnie jest w ruchu ale tego wlasciwie nie widac bo autor postanowil skrzywic kadr :) Jesli jest jakies uzasadnienie tego skosu to chetnie poslucham.
Zawsze jest tak jak mialo byc ale to co wyszlo jest po prostu nieciekawe. Uciety w polowie samochod ktorego konstruktor zadal sobie wiele trudu zeby ladnie wygladal w calosci, kolo z napisem do gory nogami w tle ktorego jest znowu polowa samochodu z otwartymi na to kolo drzwiami ... czyli co otwarte drzwi zapraszaja je do srodka zeby zastapil kierowce ? ;) Jakby tego bylo malo z bagaznika samochodu wystaje takie czarne cos.
Bez urazy ale to nie sa przemyslane zdjecia, technicznie tez im sporo brakuje (chociazby to cos na zdjeciu 3). Pozdrawiam
Moze byc i spoiler to fakt.
Problem w tym ze jesli nie napis stanowi element istotny, nie uchylone drzwi to co ? Co jest wedlug Ciebie trafne w tym zdjeciu i jaki przekaz odczytales ? Bo ja niestety zadnego. Ot pstryk w ktorym ostre jest kolo i nieostra polowa samochodu z otwartymi drzwiami.
przekaz jest prosty, bynajmniej dla mnie, samochód jest w trakcie przygotowania do startu, stoi na "kołkach", istotne jest tu bardziej koło i tylna ośka tego auta niż jakiś napis na kole choć autor mógł się kierować czymś innym
o jakim TWA mówisz, sprawa jest taka, że dane zdjęcie do jednych trafia a do drugich nie. Tak jak esteper powiedział, śmigam czasem na rajdy i wyścigi to wiem o co chodzi, chodź w tym przypadku uważam, że relacja pomiędzy kołem a pustą piastą auta, które stoi na kołkach ,jest jasna.