Czacha ale ja tylko na jeden dzien przyjezdzam, wyedytuj prosze jeszcze raz, bo jeszcze mi kaza za nieprzespana dobe hotelowa zaplacic ;)
Wersja do druku
Czacha ale ja tylko na jeden dzien przyjezdzam, wyedytuj prosze jeszcze raz, bo jeszcze mi kaza za nieprzespana dobe hotelowa zaplacic ;)
a ja napisalem ze hotel nawojka mi pasuje :twisted: cena do ok 50 zl.
Kod:1. Czacha - hotel NAWOJKA
2. Kubak82 - hotel NAWOJKA
3. Venio - hotel NAWOJKA
4. p_lar - hotel NAWOJKA
5. Il fuoco - hotel NAWOJKA
6. thorin - hotel NAWOJKA
7. Tomasz Golinski +1 = hotel NAWOJKA
8. towersivy
9. mmsza - hotel na kazimierzu
10. Mac - hotel na kazimierzu
11. Avadra_K + 1 = do 150zl za pokoj 2osobowy (od pokoju nie od osoby)
12. Vitez + TŻ = do 150zl za pokoj 2osobowy (od pokoju nie od osoby)
13. Bigmar - hotel NAWOJKA
14. stratus
15. Metus - hotel NAWOJKA
16. Encor
17. rysib - hotel NAWOJKA
18. javion
19. nastier
20. czajna
21. ags - miejscowy
22. Routlaw - wpadnie na pewno
23. Cyborg - miejscowy
24. gonzo44 - miejscowy
25. Birez - miejscowy
26. Pazurek - miejscowy
27. liguidsound - miejscowy
ekhm zaspałem wątek;)
edit:
co się tyczy knajpy i muzy:szczerze to umcumcum czyli jak mówi mój kolega "zespół brejk kark białe misie" moim zdaniem odpada.
jazz jest świetny.zniżki są jeszcze lepsze :twisted:
Liste wyedytowalem. Co do muzyki to umcyumcy zdecydowanie nie, jazz moze byc oby nie za glosno (czyli byle na koncert nie trafic). Najfajniejsze sa etno,chillout,ambient cichutko saczace sie z glosnikow ale to raczej tylko w kawiarniach (takich hardkorowych jak Pozegnanie z Afryka a nie takich retro-komuna ;) ) czy herbaciarniach.
no to pergamin.Cytat:
chillout,ambient
Nawet nie wiem, co te nazwy znaczą, ale nie brzmią przyjaźnie...
Hej, a jest taka fajna knajpa w piwnicy z fajami wodnymi, to by był fajny chillout. Może byśmy się jakoś zmieścili :-D
Z bardziej komercyjnych ale troszke w tym kierunku wykonawcow (tak zeby zagaic tylko, moze znasz) to Deep Forest, Enigma, Moby, kroczek dalej to Modjo, Morcheeba a jeszcze kroczek dalej to juz prawie w jazzy wchodzimy - seria Smooth Jazz Cafe i radyjko internetowe smoothjazz.com rowniez przyjemne nutki daja, i do posluchania i do pogadania i do wylegiwania sie w niedzielne popoludnia 8)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
ja również jestem za Nowojka. Zapiszcie i mnie :D