Pewnie kiedyś zrobimy jeszcze plakietki, a na razie mamy tyle smyczek że pewnie na rok starczy 8-)
Wersja do druku
Pewnie kiedyś zrobimy jeszcze plakietki, a na razie mamy tyle smyczek że pewnie na rok starczy 8-)
wczoraj zamówienie a dziś poszła kaska (mam nadzieję, że dojdzie do miejsca przeznaczenia w któtkim czasie).
Teraz będę czekał sobie na smyczki.
Pozdrawiam
W końcu doczekam się smyczki,może by tak znowu lista do kogo wyślesz. Aaaa napisałeś że uaktualnisz jak dojdą smycze nie doczytałem poprostu. Teraz czekać i czekać
sorki nie w temacie byłęm bo mnie nie było:) czy macie na tyle smyczek co by się mozna zapisac jeszcze??
Zapasowych zmyczek będzie prawie 100 sztuk, także można zamawiać do woli, adres do formularza na pierwszej stronie tematu.
Przed wysłaniem wstawię listę bo było dużo zmian w ilościach i jak ktoś zauważy pomyłkę bo czegoś zapominałem dopisać to będę sprawdzał i poprawiał. Lepiej przed wysłaniem niż poźniej jak się okaże ze komuś nie spakowałem jednej smyczy więcej ;).
ID z łańcuchem dotarł :D Dzięki :)
o, to już zaczęło się wysyłanie ? ;0
Wysylasz seriami diodak czy jedna partia??Bo nie wiem czy mam koczowac pod klatka na listonosza8-)